Akersposten

Her er det ny fartsgrense

Sørkedalsveien mellom Røa og Bogstad har fått ny fartsgrense.

Skal du ut og kjøre? Vær klar over at en av hovedveiene i vest nå har fått ny fartsgrense.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.07.2018 kl 16:17

ULLERN/RØA: De varslede fartsreduksjonene på veiene gjennomføres i disse dager. Nylig ble store deler av Holmenkollveien omgjort fra 50- til 40-sone, i tillegg til en strekning med 30-sone like ved nye Holmen skole.

De siste par dagene har bilister og andre trafikanter på Vækerøveien og Sørkedalsveien sett endringer, slik Akersposten har skrevet om tidligere.

Nå har Vækerøveien maks 40 km/t hele veien fra E18 og opp til Røa, der veien går over i Sørkedalsveien. Denne har fått 40-sone fra Griniveien og opp til Bogstad. Eneste unntaket er veistykket mellom Ullernchaisseen og Bærumsveien, som har beholdt 50.

Fra Bogstad og sørover er det nå 40-grense, helt ned til E18. Foto: Fredrik Eckhoff

Akersposten skrev tidligere i juli om bilisten som opplevde å bli forbikjørt og tutet på fordi han holdt den nye fartsgrensen i Holmenkollveien. Nå er det lurt å få med seg de nye fartsgrensene også i Vækerøveien/Sørkedalsveien, slik at færrest mulig opplever liknende ting der.

LES OGSÅ: "Han la seg på hornet og freste forbi meg"

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...