Akersposten

Her det noen som ikke kan lese

Ja, hva skal man si? Litt liten åpning til hvitevarer i denne boksen – som altså mer ment for klart og farget glass, og metall. Men altså ikke i denne størrelsen. Foto: Reidar Martinsen

Mest sannsynlig som et utslag av nedsatte leseferdigheter har noen forsøkt å få denne oppvaskmaskinen levert i glass- og flaskecontaineren på Lilleaker.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2018 kl 10:01

LILLEAKER: Det står tydelig at containeren er for farget og klart glass samt metallemballasje. At noen tolker dette til å innbefatte en oppvaskmaskin kan ikke skyldes annet enn at man ikke kan lese. Eller?

Uansett vil vi tro at vedkommende først har forsøkt å presse oppvaskmaskinen inn i containeren gjennom et av to hull som er 10x10 centimeter stort. Da vedkommende ikke lyktes, er oppvaskmaskinen hensatt foran containeren.

Kan man da forstå å det slik at eieren har en teori om at maskinen med tiden vil krympe såpass i kulden, at den etter hvert vil kunne dyttes inn gjennom hullet? Sannheten er selvsagt at den uansett ikke har noe der å gjøre. Dette er en oppvaskmaskinen må vite. Og hvitevarer skal leveres på andre steder enn her.

Hvor lenge den blir stående blir interessant å se. Faren er selvsagt at andre med nedsatte leseferdigheter kan tro at hvitevarer kan hensettes her.

Akersposten følger utviklingen. Og til eieren av oppvaskmaskinen sendes et ønske om god bedring.

LES OGSÅ: Persrevyen: Ren og skjær humor

Slik blir du kvitt juletreet

Dette kan bli nye Smestad

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...