Akersposten

Heming i 100 – jubileumsår med bok og nytt klubbhus

MELLOM PERMER: Hemings daglig leder Einar Eide-Fredriksen med jubileumsboken, her foran plakaten for klubbhuset som står klart denne våren! Foto: Vidar Bakken

Når Norges største idrettsklubb feirer 100 år med egen jubileumsbok, kan det vises til en enorm aktivitet i alle disse årene.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2016 kl 13:59

SLEMDAL: Alle med godt korttidsminne husker at Heming gjennom Astrid Uhrenholdt Jacobsen og stafettlaget forsynte seg grovt av gullbordet i siste NM. Det er ingen tilfeldighet. Heller ikke at klubben har det største og mest uheldige kombinerttalentet verden har sett, 18-åringen Jarl Magnus Riiber. I moderne tid har disse to blant flere fått plass i boken.

Slo OL-vinneren

Den er også krydret med blant annet den 97 år gamle veteranen, alpinisten og roeren Rolf Lonnevig. Her får vi blant annet høre hvordan den tidligere alpinsjefen i Skiforbundet slo OL-vinneren i slalåm 1948, Eddie Reinhalter, før han dagen etter rodde konkurranse på Genfersjøen.

Heming har fostret et utall av topputøvere i ulike idretter, men det er ikke det viktigste. Det er breddeidrett og allsidighet som ligger klubbens hjerte nærmest.
Det fremgår også av boken og understrekes av daglig leder Einar Eide-Fredriksen.

Spekket med bilder

I boken møter vi mange av dem som gjennom historien har gjort klubben til det den er, om det er ildsjeler, ledere, trenere, utøvere, banemannskaper, frivillige, vaffelstekere eller andre. Her får alle sitt positive pass påskrevet. Boken er spekket med flotte bilder og gode bildetekster.
Morsomt er det å se bilde av plankebua på Hemingbanen i 1923, når man vet hva klubben har fått til. Ikke minst med tanke på det nye klubbhuset som står ferdig dette året. Gratulerer.

Jubileumsboken kan kjøpes i resepsjonen i Heminghallen.

,

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...