ANNONSE
Annonse

Heming i 100 – jubileumsår med bok og nytt klubbhus

MELLOM PERMER: Hemings daglig leder Einar Eide-Fredriksen med jubileumsboken, her foran plakaten for klubbhuset som står klart denne våren! Foto: Vidar Bakken

Når Norges største idrettsklubb feirer 100 år med egen jubileumsbok, kan det vises til en enorm aktivitet i alle disse årene.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2016 kl 13:59

ANNONSE
Annonse

SLEMDAL: Alle med godt korttidsminne husker at Heming gjennom Astrid Uhrenholdt Jacobsen og stafettlaget forsynte seg grovt av gullbordet i siste NM. Det er ingen tilfeldighet. Heller ikke at klubben har det største og mest uheldige kombinerttalentet verden har sett, 18-åringen Jarl Magnus Riiber. I moderne tid har disse to blant flere fått plass i boken.

Slo OL-vinneren

Den er også krydret med blant annet den 97 år gamle veteranen, alpinisten og roeren Rolf Lonnevig. Her får vi blant annet høre hvordan den tidligere alpinsjefen i Skiforbundet slo OL-vinneren i slalåm 1948, Eddie Reinhalter, før han dagen etter rodde konkurranse på Genfersjøen.

Heming har fostret et utall av topputøvere i ulike idretter, men det er ikke det viktigste. Det er breddeidrett og allsidighet som ligger klubbens hjerte nærmest.
Det fremgår også av boken og understrekes av daglig leder Einar Eide-Fredriksen.

Spekket med bilder

I boken møter vi mange av dem som gjennom historien har gjort klubben til det den er, om det er ildsjeler, ledere, trenere, utøvere, banemannskaper, frivillige, vaffelstekere eller andre. Her får alle sitt positive pass påskrevet. Boken er spekket med flotte bilder og gode bildetekster.
Morsomt er det å se bilde av plankebua på Hemingbanen i 1923, når man vet hva klubben har fått til. Ikke minst med tanke på det nye klubbhuset som står ferdig dette året. Gratulerer.

Jubileumsboken kan kjøpes i resepsjonen i Heminghallen.

,

ANNONSE
Annonse