ANNONSE
Annonse

Heming-gutt til storklubb i Italia

ET NYTT STEG: Morten Thorsby tar et nytt steg i karrieren når han slutter seg til Sampdoria. Foto: Pål Magnus Tømmervold

Den italienske storklubben Sampdoria har bekreftet kjøp av Morten Thorsby.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2019 kl 10:12

ANNONSE
Annonse

HEMING: Morten Thorsby forlater sin nåværende klubb Heerenveen i Nederland etter denne sesongen og slutter seg til Sampdoria, melder NTB.

Heming-gutten har gjort det bra i nederlandsk Æresdivisjon og takken er et langt steg opp når Sampdoria blir ny arbeidsgiver. Sampdoria ligger i dag på syvende plass i Serie A.

Thorsby har blitt 22 år og gikk til Heerenveen som 18-åring fra Stabæk. Han har så langt én kamp på A-landslaget og 28 kamper på U-21.

Morten Thorsby er opprinnelig Heming-gutt, oppvokst på Gråkammen.

- Heming ser jeg på som en breddeklubb, det var der jeg la hele fundamentet mitt. Jeg tenker at fra tiden du starter med idrett og begynner på barneskolen som seksåring til du er 13 år, er en viktig periode. Mange bevegelsesmønstre setter seg i kroppen, som du kan få stor nytte av senere. Det er gullperioden når du lærer deg veldig mye, og da var jeg så heldig å få være i et trygt og fint idrettsmiljø på Heming, sa Thorsby i et intevju med Akersposten i 2017.

Les hele intevjuet her: Drømmer om å avslutte fotballkarrieren i Oslo vest

ANNONSE
Annonse