Akersposten

- Helt fantastisk å motta den

Jorun Kirkenærs arbeid blir videreført og ivaretatt av nye ledere. Det gir resultater som her i "Sjømannsdansen". Foto: Camilla Orten

Det var en opptur for Kirkenær ballettskole at Barneballetten fikk bydelens kulturpris. Det setter ikke minst leder av Barneballetten pris på.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.03.2020 kl 12:56

ULLERN: Akersposten skrev at Jorun Kirkenærs Barneballett fikk Bydel Ullerns kulturpris som i tillegg til heder og ære innebærer 10 000 kroner. Dette gleder leder av Barneballetten, Irja Tuchel Da Graca.

Les saken: De fikk prisen – 10 000 kroner

- Vi er så takknemlige og glade for å bli nominert til Kulturprisen i Bydel Ullern, og synes det er helt fantastisk å motta den. Jeg er dessuten svært beæret over at det arbeidet mine kollegaer og jeg gjør på ballettskolen og med Barneballetten blir satt slik pris på. For oss er tradisjonene, som Jorunn Kirkenær har bygget opp, viktig å bringe videre til nye generasjoner. Og kompaniet Barneballetten er sentral i tradisjonene vi har på skolen. Vi har blant annet danser i repetoaret og kostymer som også ble danset/brukt for 20, 30 og 40 år siden, forteller Irja Tuchel Da Graca.

Se Kirkenær ballettskoles nettside her

TRADISJONER: Danser og kostymer fra 20, 30 og 40 år siden blir tatt vare på og fremført. Foto: Tonje Fosstvedt

- Nå gleder vi oss til å bruke gaven når vi planlegge kompaniets aktiviteter fremover. Vi ønsker ikke minst å takke bydelsutvalget i Bydel Ullern for tildelingen, sier en glad leder av Barneballetten.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...