ANNONSE
Annonse
Akersposten

- Helt fantastisk å motta den

Jorun Kirkenærs arbeid blir videreført og ivaretatt av nye ledere. Det gir resultater som her i "Sjømannsdansen". Foto: Camilla Orten

Det var en opptur for Kirkenær ballettskole at Barneballetten fikk bydelens kulturpris. Det setter ikke minst leder av Barneballetten pris på.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.03.2020 kl 12:56

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLERN: Akersposten skrev at Jorun Kirkenærs Barneballett fikk Bydel Ullerns kulturpris som i tillegg til heder og ære innebærer 10 000 kroner. Dette gleder leder av Barneballetten, Irja Tuchel Da Graca.

Les saken: De fikk prisen – 10 000 kroner

- Vi er så takknemlige og glade for å bli nominert til Kulturprisen i Bydel Ullern, og synes det er helt fantastisk å motta den. Jeg er dessuten svært beæret over at det arbeidet mine kollegaer og jeg gjør på ballettskolen og med Barneballetten blir satt slik pris på. For oss er tradisjonene, som Jorunn Kirkenær har bygget opp, viktig å bringe videre til nye generasjoner. Og kompaniet Barneballetten er sentral i tradisjonene vi har på skolen. Vi har blant annet danser i repetoaret og kostymer som også ble danset/brukt for 20, 30 og 40 år siden, forteller Irja Tuchel Da Graca.

Se Kirkenær ballettskoles nettside her

TRADISJONER: Danser og kostymer fra 20, 30 og 40 år siden blir tatt vare på og fremført. Foto: Tonje Fosstvedt

- Nå gleder vi oss til å bruke gaven når vi planlegge kompaniets aktiviteter fremover. Vi ønsker ikke minst å takke bydelsutvalget i Bydel Ullern for tildelingen, sier en glad leder av Barneballetten.

Følg Akersposten på Facebook