Akersposten

Helikoptersøk etter rop om hjelp

Stort søk ved Lysakerelven fredag kveld. Foto: Fredrik Hove/Hove Media

Det ble søkt ved Lysakerelven fredag kveld etter melding om at det ble hørt rop om hjelp. Søket er avsluttet uten at noen er funnet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2019 kl 18:22

LYSAKERELVEN: Et helikopter sirkler over området ved Lysakerelven, på høyde ved CC Vest og Jar skole fredag kveld.

«Nødetatene er på vei til Lysakerelva v/Jar skole, hvor det er hørt rop om hjelp. Politihelikopteret deltar også i søket»

Det skrev politiet på Twitter klokken 22.

– Den som melder om dette, har hørt rop om hjelp ned mot elven, sier Marianne Heidenstrøm hos politiets operasjonssentral til Akersposten.

Hun forteller at elven er åpen og fri for is. Det skal også være dykkere på stedet.

Klokken 22.45 skrev politiet på Twitter: "Vi har ikke funnet noen personer som trenger hjelp. Ropet er hørt fra området elva, men kan komme fra terrenget også. Vi fortsetter å søke både langs elva og i boligområdet."

Klokken 23.20 skrev politiet: "Vi har søkt i et stort område langs elva. Det er søkt til fots på begge sider, også i skråningene, dykkere fra Obre har søkt i kulper og politihelikopteret har søkt fra lufta, uten at vi har funnet noen som trenger hjelp. Vi avslutter derfor søket på stedet."

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...