Akersposten

– Hele nærmiljøet vil nyte godt av litt mindre trafikk i Lilleakerveien

Markedssjefene hos Møller Bil Oslo Vest, Christian Reitan (t.v) og Erik Strangstadstuen er strålende fornøyd med at Granfosstunnelen igjen er i full drift. Foto: Fredrik Eckhoff

– Vi har hatt kunder som har kjørt inn i tunnelen og havnet på Fornebu, for så ha å snudd og havnet på Radiumhospitalet. Så har de kanskje funnet frem til oss på tredje forsøk.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2017 kl 13:59

LILLEAKER: Slik forklarer Christian Reitan om hvordan de på Møller Bil Oslo Vest har levd med ombyggingen av Granfosstunnelen og byggingen av Granfoss-lokket de siste to årene. Nesten helt siden de flyttet inn i nye lokaler i januar 2015, har det vært stadige endringer i kjøremønsteret inn og ut av tunnelen.

Torsdag morgen åpnet endelig den siste av- og påkjøringen til Granfosstunnelen.

Vanskelig å finne

– Vi har helt sikkert hatt mange som rett og slett har gitt opp å finne frem til oss når de har kjørt i Granfosstunnelen, sier Reitan, som er markedssjef hos Audi, riktignok avtroppende. Til uken vandrer han de få meterne fra Audi til Volkswagen og overtar markedssjefstillingen der. Han overtar etter Erik Strangstadstuen, som har sin siste dag i jobben torsdag.

De to Møller-sjefene er uansett veldig fornøyde med at det nå er åpent i alle løp og av- og påkjøringer ved Granfosstunnelen.

– De siste to årene har det alltid vært litt kaos på én eller annen måte, og vi bidro jo selv til litt kaos i byggeperioden vår før det igjen. Men vi har samtidig hatt et veldig fint samarbeid med Mustad, sier Reitan, som syns det er supert om full åpning til og fra Granfosstunnelen nå kan ta litt av trafikkpresset på Lilleakerveien.

Fordel for næmiljøet

– Hele nærmiljøet vil nyte godt av litt mindre trafikk i Lilleakerveien, sier han.

Og han legger naturligvis heller ikke skjul på at litt mer trafikk forbi Møller Bil Oslo Vest ikke er å forakte for dem…

LES OGSÅ: Granfosstunnelen helt åpen igjen

De lever et hundeliv – og digger det!

Har lett etter Thillie (4) i mer enn to uker

Kirkenær Ballettskole: Nye eiere og ny fremtid

Budsjett 2018: Slik vil han bruke 71 milliarder kroner

Følg Akerposten på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...