ANNONSE
Annonse

– Hele nærmiljøet vil nyte godt av litt mindre trafikk i Lilleakerveien

Markedssjefene hos Møller Bil Oslo Vest, Christian Reitan (t.v) og Erik Strangstadstuen er strålende fornøyd med at Granfosstunnelen igjen er i full drift. Foto: Fredrik Eckhoff

– Vi har hatt kunder som har kjørt inn i tunnelen og havnet på Fornebu, for så ha å snudd og havnet på Radiumhospitalet. Så har de kanskje funnet frem til oss på tredje forsøk.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2017 kl 13:59

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Slik forklarer Christian Reitan om hvordan de på Møller Bil Oslo Vest har levd med ombyggingen av Granfosstunnelen og byggingen av Granfoss-lokket de siste to årene. Nesten helt siden de flyttet inn i nye lokaler i januar 2015, har det vært stadige endringer i kjøremønsteret inn og ut av tunnelen.

Torsdag morgen åpnet endelig den siste av- og påkjøringen til Granfosstunnelen.

Vanskelig å finne

– Vi har helt sikkert hatt mange som rett og slett har gitt opp å finne frem til oss når de har kjørt i Granfosstunnelen, sier Reitan, som er markedssjef hos Audi, riktignok avtroppende. Til uken vandrer han de få meterne fra Audi til Volkswagen og overtar markedssjefstillingen der. Han overtar etter Erik Strangstadstuen, som har sin siste dag i jobben torsdag.

De to Møller-sjefene er uansett veldig fornøyde med at det nå er åpent i alle løp og av- og påkjøringer ved Granfosstunnelen.

– De siste to årene har det alltid vært litt kaos på én eller annen måte, og vi bidro jo selv til litt kaos i byggeperioden vår før det igjen. Men vi har samtidig hatt et veldig fint samarbeid med Mustad, sier Reitan, som syns det er supert om full åpning til og fra Granfosstunnelen nå kan ta litt av trafikkpresset på Lilleakerveien.

Fordel for næmiljøet

– Hele nærmiljøet vil nyte godt av litt mindre trafikk i Lilleakerveien, sier han.

Og han legger naturligvis heller ikke skjul på at litt mer trafikk forbi Møller Bil Oslo Vest ikke er å forakte for dem…

LES OGSÅ: Granfosstunnelen helt åpen igjen

De lever et hundeliv – og digger det!

Har lett etter Thillie (4) i mer enn to uker

Kirkenær Ballettskole: Nye eiere og ny fremtid

Budsjett 2018: Slik vil han bruke 71 milliarder kroner

Følg Akerposten på Facebook

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse