Akersposten

Har vært savnet siden torsdag

Den 15-årige jenta har mandag vært savnet i fire dager. Dette bildet la politiet ut på Twitter fredag kveld. Foto: Privat

Jenta (15) som ble meldt savnet fredag på Ullern, er ikke kommet til rette.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2017 kl 12:12

BYDEL ULLERN: – Vi har ingen utvikling i saken og har ikke så veldig mye å gå på. Hun er fortsatt savnet, sier Anders Lunnan Oksvold, leder ved savnetavsnittet ved Oslo politikammer.

Han opplyser at den 15 år gamle jenta har vært savnet siden torsdag ettermiddag, 2. november. Fredag kveld valgte politiet å melde på Twitter om at jenta fra Ullern var savnet. De publiserte også et bilde av henne.

LES OGSÅ: 15-åring savnet på Ullern

– Vi har jobbet oss gjennom de opplysningene vi fikk fredag og lørdag, men har ingen utvikling i saken, sier Lunnan Oksvold til Akersposten.

Elev ved lokal skole

Han bekrefter at jenta, som er av somalisk opprinnelse, er bosatt i Bydel Ullern og er elev ved en av ungdomsskolene i bydelen.

– Det er et stort engasjement fra skolen, som har kontakt med familien, sier han.

Når Akersposten tar kontakt med skolen, ønsker de foreløpig ikke å komme med en kommentar og viser til at politiet uttaler seg om denne saken.

Vet du noe om den savnede jenta, ta kontakt med politiet på tlf 02800.

LES OGSÅ: 15-åring savnet på Ullern

– Byrådet er villige til å ofre de beste skolene

Kan bli 12 etasjer på Røa

Ullernmenn er friskest i Oslo

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...