Akersposten

– Har gått mye fortere frem enn vi hadde drømt om

I en videosnutt fra Sierra Nevada kommer Heming-gutten Jarl Magnus Riiber med oppløftende nyheter til alle som venter på at han igjen skal være med i toppen i kombinert. Foto: Skjermdump fra Facebook

En optimistisk kombinertkomet gir tilhengere av norsk kombinertsport gode nyheter fra treningsopphold i høyden denne uken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2017 kl 16:47

SIERRA NEVADA: Kombinerttalentet som dundret inn i verdenstoppen i fjorårets sesong, med fem pallplasser og verdenscupseier på hjemmebane i Holmenkollen, Jarl Magnus Riiber (19) fra Heming, har vært gjennom en vanskelig sesong, der skader for det meste har satt ham på sidelinjen.

Plaget av vanskelig skulder

Det er skulderen som har plaget ham mest, og problemene startet allerede forrige vinter og har fortsatt å skape problemer. I slutten av januar fikk han skulderen igjen ut av ledd, og da var sesongen over. Skulderen måtte opereres.

Bare noen få renn har han fått med seg tdilig på vinteren, og da har han vist at han kan hoppe bakken ned. Langrennsformen derimot, har vært langt fra topp, og det får skulderskaden ta skylden for.

I en videosnutt på Facebook på Kombinertlandslagets side denne uken er det en optimistisk unggutt som ser frem mot neste sesong og OL i Pyeongchang, Sør-Korea.

Handler om å holde igjen

– Forberedelsen fram mot OL 2018, det går bra! sier Riiber. Han har altså gått gjennom en operasjon for å få skulderen i orden igjen.

– Med skulderoperasjonen, det har gått mye fortere frem enn det vi hadde drømt om, sier han. – Nå handler det om å holde om å holde igjen hele tiden og på en måte gjøre kloke valg.

– Satser på at jeg aldri vil slite med den igjen, sier han i videoen.

Akkurat nå er Heming-gutten i Sierra Nevada på høydeopphold, der han skal være i tre uker.

– Jeg skal ta igjen litt av det tapte etter at jeg fikk skulderen ut av ledd i Seefeld, sier han.

Se hele videoen på Facebook her

LES OGSÅ: Bevisførsel i tåkeheimen i ytre vest

Følg Akersposten.no på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...