Akersposten
Annonse: Bydel Vestre Aker

Har flyttet til nye lokaler

Fra v: Helsesøster på helsestasjonen, Anita Halse, og bydelsdirektør Elisabeth Vennevold, ønsker dere velkommen til bydelens nye lokaler i Sørkedalsveien 150A.

Bydelen har fått mer moderne og funksjonelle lokaler, og vi ønsker både dere som allerede har tatt turen og dere som ikke har vært her enda velkommen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2018 kl 12:01

Bydel Vestre Aker har flyttet til nye lokaler, men vi har ikke flyttet så langt som du kanskje tror. Da vi før holdt til i Sørkedalsveien 150B, har vi nå flyttet til bygget ved siden av - Sørkedalsveien 150A. Vi har fått ny inngang, og holder nå til i samme bygg som NAV. Bydelsdirektør Elisabeth Vennevold forteller at de nye lokalene er mer moderne og funksjonelle enn vårt tidligere lokale.

– Det har blitt mer liv her og det ser mer ut som en møteplass, sier hun.

Hun forteller videre at bydelen nå har fått et fint atrium, som kan brukes som mer enn bare resepsjon og forværelse.

– Vi ser for oss at atriet kan brukes som et samlingssted, men det kommer vi tilbake til etter hvert.

Helsestasjonen har sin inngang gjennom atriet og de har allerede hatt mange besøkende. Anita Halse, som jobber som helsesøster på helsestasjonen, forteller at de opplever de nye lokalene som lyse og fine. Hun har også fått tilbakemeldinger på de nye lokalene fra innbyggere som har vært på besøk.

– De sier de nye lokalene er en stor oppgradering og at det er blitt mer innbydende og mer velkomment, sier Halse.

Bedre plass til besøkende

Elisabeth Vennevold påpeker at de nye lokalene skiller seg fra det gamle lokalet, og forteller at det gamle lokalet ikke hadde vært oppgradert på mange år.

– Det er nesten blitt en sånn “extreme makeover”, sier hun og ler.

Vennevold sier videre at lokalene fremstår som mer åpne og ryddige, og at det er bedre luft og ventilasjon.

– Det er en stor forbedring, også med tanke på arbeidsmiljøet.

De nye lokalene blir beskrevet som lysere og triveligere, med tepper på gulvene. I atriet har det også blitt flere sitteplasser der man kan vente, og helsestasjonen bruker det som et ekstra venteværelse.

– Det er praktisk for mødre og andre som besøker helsestasjonen at de nå kan parkere barnevognen inne, sier Vennevold.

Bydelen har også, siden 1. september, vært en røykfri bydel, som innebærer at ingen av våre ansatte skal stå utenfor våre tjenestesteder og røyke.

En profesjonell arbeidsplass

De nye lokalene legger til rette for at ansatte skal sitte mer i fellesskap, og Vennevold sier at det viktigste for henne er at hennes medarbeidere er fornøyde og at lokalene blir brukt mer fleksibelt. – Moderne lokaler gjør noe med arbeidsmiljøet, og det er også viktig at lokalet reflekterer at vi er en profesjonell arbeidsplass.

Helsesøster Anita Halse vil også informere om at de som skal besøke helsestasjonen må melde seg inn i resepsjonen på helsestasjonen.

– Da gjenstår det å ønske alle velkommen, avslutter Halse og bydelsdirektør Elisabeth Vennevold.

Mer informasjon fra Bydel Vestre Aker

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...