Akersposten

Har du glemt fotballskolen? Fortvil ikke!

LÆRER BORT: (Foran) Gabrielle Lie, i midten Synne Skinnes Hansen og (bakerst) Nora Byom-Nilssen er blant trenerne på Røa ILs fotballskole, som starter mandag, slik fotballskolene gjør i alle de store klubbene i vårt område. Foto: Røa Fotball Elite

Har poden brått bestemt seg for at det viktigste denne sommeren er å bli med på fotballskole til uken likevel? Fortvil ikke, det er stadig ledige plasser!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2016 kl 00:07

OSLO VEST: Fotball er viktig for mange, ikke bare foran skjermen i disse EM-tider. For mange barn er fotballskolen den første uken i sommerferien – og den nærmer seg raskt – et av årets høydepunkter. Har du helt glemt å melde på, sa du?

Fortsatt ledige plasser

– Tradisjonen tro gjennomfører Røa IL og Røa Dynamite Girls to fotballskoler i forbindelse med skoleferien, forteller daglig leder i Røa Fotball Elite, Tom Inge Egedahl. – Den første fotballskolen starter allerede mandag 27. juni klokken 10.00, mens fotballskole to går i uke 33.

– Til tross for at over 100 deltakere allerede er meldt på, er det fortsatt plass til de som fortsatt sitter på gjerdet å venter, sier Egedahl.

– En ting som er sikkert, er at vi kommer til å ha mange kvalifiserte herre- og dametrenere på årets fotballskole, presiserer Ola Mjønes Loe, fotballsjef i Røa IL. Blant de 17 instruktørene vi har i dag, finner vi seks Dynamite Girls-spillere, og de aller fleste trenerne vi har i vårt akademisystem vil også være med som instruktører.

På Røa oppfordrer de spesielt jenter til å melde seg på. Flaggskipet, Dynamite Girls, som har vært i toppen i norsk fotball i en årrekke, trenger alltid nytt påfyll!

Noen av dynamitt-jentene er altså med som instruktører.

– De seks spillerne på årets Toppserie-lag som vil være med som instruktører, er Synne Skinnes Hansen, Sunniva Wiencke, Gabrielle Lie, Line Hem, Trine Skjelstad Jensen og Nora Byom-Nilssen, opplyser Egedahl.

Sportslig og sosialt fokus

Fotballskolene er et tilbud til barnefotballspillere, altså utøvere i alderen 6-13 år (født mellom 2009-2003). Det er aktivitet mandag-fredag i begge ukene, med temabaserte dager hvor det jobbes intenst med ferdighetsutvikling, samtidig som det er en trivelig sosial ramme på arrangementet.

Treningene starter kl. 10.00 og slutter kl. 15.00, med en times felles lunsj fra 12.00-13.00.

– Vi kan ta imot deltakerne fra kl. 09.00 på de dagene arrangementet går, sier han.

Alle deltakerne får utdelt sekk og t-skjorte i løpet av skolen, og får med seg en egen fotball når skolen er ferdig. Hver dag blir det delt ut frukt i lunsjen, men alle må ha med egen matpakke og masse drikke.

– Dette er et veldig populært arrangement, og alle som ønsker kan melde seg på. Her står fotballglede og utvikling i fokus!

Deltakeravgift for en uke på fotballskolen til Røa IL er kr. 1250,-. Du finner mer informasjon og påmeldingsmulighet ved å gå på www.roail.no.

Flere har stadig plasser

Et søk på de andre store fotballklubbene i vår del av byen, viser at det er flere fotballskoler som stadig tar i mot påmeldinger. Finn din nærmeste klubb her:

Heming:

Tar i mot barn født 2003-2010. Påmeldingsfrist: 25. juni.

Se mer om Hemings fotballskole her.

Vestre Aker Skiklubb:

For barn fra 6-12 år.

Se mer info om Vestre Akers fotballskole her.

Ullern:

Påmeldingsfrist 26. juni. For alle født 2010-2004.

Se mer om Ullerns fotballskole her.

Ready:

Se mer om Readys fotballskole her.

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...