ANNONSE
Annonse

Håper flere vil melde seg på i innspurten!

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er godt fornøyd med aksjonen "Spleis med Astrid" bare dagen før aksjonen er over. Nå håper hun Oslo vest-folket kaster seg rundt og sørger for en knallavslutning – til glede for barn og ungdom som ønsker å låne sportsutstyr! Foto: Fredrik Eckhoff

– Det har vært god respons så langt! sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som den siste uken har oppfordret folk til å gi så det monner til barn og ungdom som trenger det. Hun håper enda flere vil være med i innspurten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2017 kl 12:50

ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: Fredag formiddag teller vi 37 bidrag i spleiselaget som Astrid har satt i gang for Skattkammeret. Det har foreløpig gitt tilsammen 51.150 kroner.

Penger til utlånssentral

Skattkammeret drives av Kirkens Bymisjon og holder til i Ullevålsveien 39. Dette ble startet i 2009 som en utlånssentral for sportsutstyr, for eksempel ski og skøyter til barn og ungdom. Tanken var at spesielt de som blir holdt utenfor disse aktivitetene på grunn av dårlig råd, skulle få en større mulighet til å delta i sunne, idrettslige aktiviteter, for eksempel på skolens idrettsdager.

Skattkammeret har vokst seg stadig større. Nå låner eller leier de ut utstyr til rundt 7000 mennesker i året. Fra hele byen kommer folk til Skattkammeret for å låne eller leie. Barn og ungdom får låne utstyr, mens voksne får leie til en rimelig pris.

– De har masse bra utstyr, men ting blir jo slitt og ødelagt. De er helt avhengige av at det er god kvalitet på utstyret. Skattkammeret er veldig populært, og etterspørselen er stor, sa Astrid til Akersposten da hun kjørte i gang kampanjen onsdag 13. september.

Håper på minst 50 givere

– Hva syns du nå når det er fire dager igjen av aksjonen, Astrid?

– Jeg synes det har vært god respons så langt! Det har jo blitt mye penger totalt, særlig fordi enkelte har donert betydelige summer, sier langrennsstjernen fra Heming. Hun håper at flere sitter på gjerdet, klare til å donere penger nå når aksjonen nærmer seg slutten.

– Jeg håper likevel at flere vil være med i innspurten, så det i hvert fall blir 50 givere, sier Astrid.

Her kan du bidra med et pengebeløp, stort eller lite.

Oppfordrer

En av de største bidragsyterne så langt, er Daisy Hiis, som driver butikken Daisy på Vinderen Torvet. Hun følger nøye med på spleiseaksjonen til Astrid.

(Saken fortsetter under bildet.)

Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Daisy Hiis.

– Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på denne aksjonen fra kundene. Det blir mye penger hvis mange er med og hjelper. Da er det ikke så mye som skal til fra hver enkelt. Husk at dette er en veldig god sak! sier Hiis, som oppfordrer folk til å bidra.

– Det er bare å klikke seg inn på siden. Det er veldig enkelt å gi et beløp! sier hun engasjert.

«Spleis med Astrid» finner du her. Aksjonen varer til mandag 25. september.

PS! Astrid Uhrenholdt Jacobsen har for øvrig flere jern i ilden, i tillegg til å trene knallhardt frem mot OL-sesongen. Lørdag er hun på plass i Oslo Vinterpark og feirer 10-årsjubileet til «Aktiv mot kreft».

LES OGSÅ: På hjemmebane hos baris-kongen Mr. Pimp Lotion

Følg Akersposten.no på Facebook her

ANNONSE
Annonse