Akersposten

«Han la seg på hornet og freste forbi meg»

Fra 40 til 30 km/t på vei nedover Holmenkollveien, rundt 50 meter før Lybekkveien. Foto: Fredrik Eckhoff

Ja, det er lurt å sjekke de nye skiltene som er kommet opp i Holmenkollveien!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.07.2018 kl 09:23

HOLMEN: Om få uker skal mange fem-, seks- og syvåringer ta i bruk splitter nye Holmen skole i Bjørnveien. Det betyr også at Holmenkollveien skal krysses av mange av disse på vei til og fra skolen. Derfor er det nå blitt 30-grense på et lite stykke i Holmenkollveien, like ovenfor Stasjonsveien.

I tillegg har resten av Holmenkollveien i dette området også fått ny fartsgrense. Her er grensen satt ned fra 50 til 40.

LES OGSÅ: Holmen skole: Blir dette den nye, trygge skoleveien?

– Arroganse

En Akersposten tok fredag kontakt med redaksjonen etter en spesiell opplevelse tidligere samme dag. Han er hans beskrivelse:

«Holmenkollveien har fått nye fartsgrenser grunnet bl.a. den nye skolen, Holmen skole. Mange har ikke oppfattet det, og blir irriterte fordi man holder fartsgrensen, som nå er 30 forbi skolen, og 40 ellers. Senest i dag hadde jeg en episode med en middelaldrende mann i en (…). Vedkommende lå ca 1 meter fra min bil, og da vi hadde passert krysset ved Stasjonsveien, la han seg på hornet og freste forbi meg. Maken til arroganse og idiotoppførsel har jeg sjelden opplevd.
Det hadde vært fint om dette ble tatt opp i avisen, så flere kanskje blir oppmerksomme på de nye fartsgrensene.»

Herved er dette tatt opp i Akersposten, som oppfordrer til å være obs på at det flere steder i vår del av byen er nye fartsgrenser på vei inn, som vi har skrevet om tidligere.

PS! Når Akersposten er på stedet fredag i 18-tiden, er det tydelig at få tar særlig notis av 30-grensen. Ikke 40-grensen heller, for den sakens skyld.

LES OGSÅ: Nye fartsgrenser og humper
Holmen skole: Blir dette den nye, trygge skoleveien?
– Kastet stein på syklister

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...