ANNONSE
Annonse
Akersposten

«Han la seg på hornet og freste forbi meg»

Fra 40 til 30 km/t på vei nedover Holmenkollveien, rundt 50 meter før Lybekkveien. Foto: Fredrik Eckhoff

Ja, det er lurt å sjekke de nye skiltene som er kommet opp i Holmenkollveien!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.07.2018 kl 09:23

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOLMEN: Om få uker skal mange fem-, seks- og syvåringer ta i bruk splitter nye Holmen skole i Bjørnveien. Det betyr også at Holmenkollveien skal krysses av mange av disse på vei til og fra skolen. Derfor er det nå blitt 30-grense på et lite stykke i Holmenkollveien, like ovenfor Stasjonsveien.

I tillegg har resten av Holmenkollveien i dette området også fått ny fartsgrense. Her er grensen satt ned fra 50 til 40.

LES OGSÅ: Holmen skole: Blir dette den nye, trygge skoleveien?

– Arroganse

En Akersposten tok fredag kontakt med redaksjonen etter en spesiell opplevelse tidligere samme dag. Han er hans beskrivelse:

«Holmenkollveien har fått nye fartsgrenser grunnet bl.a. den nye skolen, Holmen skole. Mange har ikke oppfattet det, og blir irriterte fordi man holder fartsgrensen, som nå er 30 forbi skolen, og 40 ellers. Senest i dag hadde jeg en episode med en middelaldrende mann i en (…). Vedkommende lå ca 1 meter fra min bil, og da vi hadde passert krysset ved Stasjonsveien, la han seg på hornet og freste forbi meg. Maken til arroganse og idiotoppførsel har jeg sjelden opplevd.
Det hadde vært fint om dette ble tatt opp i avisen, så flere kanskje blir oppmerksomme på de nye fartsgrensene.»

Herved er dette tatt opp i Akersposten, som oppfordrer til å være obs på at det flere steder i vår del av byen er nye fartsgrenser på vei inn, som vi har skrevet om tidligere.

PS! Når Akersposten er på stedet fredag i 18-tiden, er det tydelig at få tar særlig notis av 30-grensen. Ikke 40-grensen heller, for den sakens skyld.

LES OGSÅ: Nye fartsgrenser og humper
Holmen skole: Blir dette den nye, trygge skoleveien?
– Kastet stein på syklister

Følg Akersposten på Facebook