ANNONSE
Annonse

– Hadde betydd mye å få tak i bildet av mor

Omtrent her, i Bestumveien, måtte den alvorlig syke Bestum-kvinnen forsere vannmassene med sykkel for å hjelpe sin søster på E18. Nå ber datteren om hjelp til å finne mannen som tok et fint bilde av moren. PS! Mannen på bildet har ikke noe med saken å gjøre. Foto: Ellen Rønning

Ada Steffensrud vil veldig gjerne komme i kontakt med fotografen som tok bilde av hennes alvorlig syke mor på sykkel under «sommerflommen» på Bestum.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2016 kl 11:05

ANNONSE
Annonse

BESTUM: Da regnet og flommen sto på som verst lørdag 6. august, kastet Bestum-kvinnen seg på sykkelen fordi søsteren hennes hadde stått fast i bilkøen på E18 i flere timer. Søsteren var i ferd med å gå tom for bensin og var både sulten og tørst.

Kom søster til unnsetning

Det var da Ada Steffenruds mor, som er alvorlig syk, bestemte seg for å tråkke til og komme søsteren sin til unnsetning.

"Dette var den siste dagen mamma følte at hun "virkelig levde»,» har datteren Ada skrevet i et innlegg på Facebook, der hun forteller om morens alvorlige sykdom og at hun ikke har lenge igjen å leve.

«Det hadde betydd mye for henne om vi klarte å få tak i dette bildet!» skriver hun i Facebook-innlegget.

En av de beste dagene

– Jeg tror ikke hun kjente så mye på at det var en påkjenning å sette seg på sykkelen den dagen. Hun syntes det var kult å kunne hjelpe. Det var en av hennes beste dager dette året, sier Ada Steffenrud til Akersposten.no.

Nå lurer hun på om Akerspostens lesere kan hjelpe henne i å komme i kontakt med mannen som sto i Bestumveien, like ved Bestun stasjon, og tok bildet av moren på sykkel på vei gjennom de store vannmassene som fosset nedover Bestumveien. Hun sier at både moren og familien ville satt stor pris på om de kunne få bildet.

Hun forteller at moren snakket med fotografen og fikk se bildet, men fikk ikke navnet hans. Hun beskriver ham som en mann som antakelig er i 20-årene.

Mange engasjerer seg

Etter at datteren la ut innlegget på Facebook søndag ettermiddag, har mange hjulpet til med å spre budskapet, men foreløpig uten av fotografen har meldt seg.

– Folk lever seg inn i jakten på bildet. Jeg har fått meldinger fra flere steder, blant annet fra folk i Tromsø. De skriver at de håper at vi finner bildet, sier hun til Akersposten.no.

Ada Steffensrud setter stor pris på om fotografen tar kontakt, gjerne gjennom Akersposten.no, hvor han ta kontakt med Fredrik Eckhoff, tlf 92 69 59 69.

Les også:

Flommen: Fullstendig kaos!

Se bildene fra vannets ødeleggelser i Oslo vest

Ørakergutta som aldri taper en kamp

Fire biler i voldsom krasj på Bjørnsletta søndag

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse