Akersposten

«Gutta fra Hovseter og Bogstad starter billettsalget til Adjø Montebello»

SPEKTAKULÆRT: Det var en fantastisk konsert de to gutta fra Vestre Aker holdt i Oslo Spektrum. Mye av filmen henter scener fra konserten. Foto: Vidar Bakken

Vi snakker selvfølgelig om Magdi og Chirag i Karpe Diem, som har tatt skrittet videre med filmen Adjø Montebello. Over 100 kinosaler skal vise filmen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

OSLO: Heisann Montebello-prosjektet avrundes med filmen Adjø Montebello. Magdi og Chiraq kan se tilbake på en evntyrlig suksess med sitt prosjekt som så langt er kronet med tre utsolgte Oslo Spektrum og anmeldelser som det ikke er mange forunt å få. Undertegnede var selv i Spektrum og kan skrive under på at de var vel fortjent.

Filmen betegnes som en hybridfilm, hvor mye er basert på konsertopptakene fra Oslo Spektrum. Karpe Diem sier selv at dette ikke er en dokumentar, ei heller en spillefilm og heller ikke en ordninær konsertfilm. Selv om konsertopptakene er bærende element, så er det mange tråder som syr filmen sammen og og blir en avrunding av Montebello-prosjektet. Ny musikk er også laget til filmen. Det er også all grunn til å vente mer kontrovers fra de to.

Se klipp fra filmen her

Da er det bare å ringe inn Montebello og julen 7., 8., 9. og 10. desember. Karpe Diem nøyer seg ikke med én kino. Så og si samtlige kinoer i Oslo vil vise filmen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...