ANNONSE
Annonse
Akersposten

«Gutta fra Hovseter og Bogstad starter billettsalget til Adjø Montebello»

SPEKTAKULÆRT: Det var en fantastisk konsert de to gutta fra Vestre Aker holdt i Oslo Spektrum. Mye av filmen henter scener fra konserten. Foto: Vidar Bakken

Vi snakker selvfølgelig om Magdi og Chirag i Karpe Diem, som har tatt skrittet videre med filmen Adjø Montebello. Over 100 kinosaler skal vise filmen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Heisann Montebello-prosjektet avrundes med filmen Adjø Montebello. Magdi og Chiraq kan se tilbake på en evntyrlig suksess med sitt prosjekt som så langt er kronet med tre utsolgte Oslo Spektrum og anmeldelser som det ikke er mange forunt å få. Undertegnede var selv i Spektrum og kan skrive under på at de var vel fortjent.

Filmen betegnes som en hybridfilm, hvor mye er basert på konsertopptakene fra Oslo Spektrum. Karpe Diem sier selv at dette ikke er en dokumentar, ei heller en spillefilm og heller ikke en ordninær konsertfilm. Selv om konsertopptakene er bærende element, så er det mange tråder som syr filmen sammen og og blir en avrunding av Montebello-prosjektet. Ny musikk er også laget til filmen. Det er også all grunn til å vente mer kontrovers fra de to.

Se klipp fra filmen her

Da er det bare å ringe inn Montebello og julen 7., 8., 9. og 10. desember. Karpe Diem nøyer seg ikke med én kino. Så og si samtlige kinoer i Oslo vil vise filmen.