Akersposten

«Godt humør og fighterinnstilling»

Eskil Hiorth (16) fikk prisen av Ole Bjørn Edner (Emmas bestefar) og Martine Edner Wæhler (9), Emmas kusine. Foto: Fredrik Eckhoff

– Det er hyggelig at folk legger merke til at man blir bedre og backer de andre litt, sier en beskjeden prisvinner, Eskil Hiorth (16).

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.11.2019 kl 10:27

RØA: Foran de drøyt 500 på tribunen lørdag, da Røa Dynamite Girls spilte mot Sandviken i siste runde i Toppserien, ble Eskil kalt ut på kunstgresset.

Til minne om Emma

Emma Edner Dahls minnepris ble delt ut første gang i 2011. Emma ble født i en fotballfamilie i april 2010. Hun hadde en sjelden blodsykdom, men var likevel en solstråle og en fighter i hele sitt korte liv. Emma døde etter en benmargstransplantasjon på sin ett og et halvt års-dag.

Siden den gang er Emma Edner Dahls minnepris delt ut på Røa, til årets unge fotballspiller i Røa, som har vist sportslig fremgang, spesielt god fighterinnstilling og godt humør.

Årets vinner, Eskil Hiorth, er kaptein på Røas 2003-lag, som vant serien og nådde semifinalen i Oslocupen i 2019. Han er også tatt opp på klubbens A-lag, der han scoret et av årets flotteste mål.

Juryen sier også: «Eskil har en voldsom fighterinnstilling, samtidig som han har et jevnt godt humør og sprer trivsel i gruppa. Han jobber også som instruktør for barna på fotballskolene og spiller også bandy i Røa. Han er en skikkelig Røa-gutt!»

Bra gjeng

– Det er hyggelig at folk legger merke til at man blir bedre og backer de andre litt, sier Eskil til Akersposten etter utdelingen. Han forteller at gjengen med 16-årige gutter i Røa, som for tiden teller 13 spillere, er ivrige, og innsatsen er god.

– Før var det ofte få på treningene, men nå er alle sammen med nesten hver eneste gang, sier fotballspilleren som i månedene fremover også koser seg på kunstisen på Bogstad, med kølle og ball.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...