Akersposten
Annonse: eie Røa, Ullern og Skøyen

Gode tips til deg som skal selge

Boligprisene opp i mai

Skal du selge boligen din, kan du med ganske enkle grep gjøre førsteinntrykket langt bedre.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.06.2018 kl 09:00

Vurderer du salg av bolig nærmeste kvartal? Sommervarmen har definitivt kommet, og selv om svært mange er på stranden, er det likevel mye liv i boligmarkedet.

Vi opplever at de som kommer på visning er de som aktivt vurderer kjøp av bolig – «turgåerne» er borte fra visningene. Dette betyr færre på visning, men de som kommer er ofte reelle interessenter.

Vi er også inne i tiden for at hagen og utsiden av huset har større betydning for salget av boligen. Det er svært viktig med et godt og tiltalende førsteinntrykk, og det er flere ting som kan bidra til et godt salg. Har du gammel taksten som trenger en oppgradering? Tak med taksten kan skrubbes og males. Hagen kan fremstå som en tiltalende oase!

Med enkle grep kan du gjøre store forbedringer, her er en huskeliste på de aller viktigste punktene.

  • Oppkjørsel: Fjern mose og gress, spyl over gårdsplassen.
  • Brostein: Steam bort eller skrubb bort mose og algeangrep.
  • Blomsterbed: Luk bort ugress, og sørg for tydelig overgang fra bed til plen eller oppkjørsel. Plant gjerne blomster om du har tid.
  • Plen: rak bort løv og kvister. Klipp gresset. Er gresset veldig dårlig, fres plenen opp og legg nytt gress.
  • Busker, hekker og trær: Klipp og beskjær der det trengs.
  • Uteplass: spyl og beis eventuelt treverk. Sett frem hagemøbler og pynt gjerne uteplassen med lykter, puter og pledd.

Har du en familiebolig du vurderer solgt? Ta kontakt med en av våre flinke meglere for en skreddersydd fremdriftsplan og tips til den beste totalpresentasjonen for din bolig.

I skrivende stund er det cirka 131 boliger til salgs i Ullern og 135 boliger til salgs i Vestre Aker. I både Ullern og Vestre Aker har antallet boliger til salgs økt noe.

Boligene som gir best respons i dagen marked er fortsatt uten tvil familieboligene. I Ullern er det 17 eneboliger, 5 tomannsboliger og 29 rekkehus til salgs i skrivende stund. I Vestre Aker er det 11 eneboliger, 6 tomannsboliger og 7 rekkehus til salgs i skrivende stund.

Vi ser at svært mange familieboliger får god respons på visning og at det er mange med svært aktive budrunder. Det er fortsatt god vekst i verdensøkonomien og i norsk økonomi. Etter en lang periode med svært lave renter, er det imidlertid en risiko for at det har bygget seg opp finansielle ubalanser. Høye formuespriser og høy gjeldsbelastning gjør det økonomiske systemet sårbart for sterkere renteoppgang enn forventet.

Vi i In-Vest eiendomsmegling - eie Røa, eie Ullern, eie Skøyen, er stolte av at vi er markedsleder i bydelene Ullern og Vestre Aker – VI KAN DITT LOKALOMRÅDE.

Velg deg en eiendomsmegler som du har tro på vil gjøre den beste jobben for deg. Som er tilgjengelig når du trenger megleren din, som tar seg tid til å gjøre det lille ekstra i budrunden for at du skal oppnå den beste prisen markedet er villig til å gi og som er lokalkjent! - og SJEKK REFERANSER! Det er ikke flaut å be om referanser. Det er «et must».

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Ellen Maxine Onsum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Daglig leder In-Vest Eiendomsmegling AS, Eie Ullern, Eie Røa, Eie Skøyen

Ellen Maxine Onsum

Her finner du boligene Eie har for salg i vårt område.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...