Akersposten

Gleder seg stort til åpningen torsdag

Henriette Bjarvin gleder seg til det kommer folk til servering både inne og ute på Kompis på Røa. Det skjer fra kl. 11 torsdag. Foto: Fredrik Eckhoff

– Dette er noe å glede seg til, mener daglig leder for burger- og pizzarestauranten Kompis, som åpner dørene torsdag kl. 11.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2021 kl 10:37

RØA: På utsiden av Røa Senter, der postkontoret lå i «gamle dager», er det hektisk aktivitet når Akersposten er en tur innom onsdag. Det er nemlig bare noen timer igjen til Kompis åpner. Selv om det er småting som gjenstår, ser daglig leder Henriette Bjarvin ut til å ha god kontroll.

– Her blir det åpning i morgen, ja, smiler hun.

Kompis er et restaurantkonsept som startet opp i Trondheim i 2016. Nå åpner de sin andre restaurant i Oslo, og valget falt altså på Røa.

– Dette er et fint område med mye folk og ikke så mye tilbud, sier Bjarvin på spørsmål om hvorfor de valgte Røa.

Hun forteller at det er burger grillet på kullgrill som er spesialiteten, og at pizzaen også er veldig god!

– Vi satser på en uformell, casual atmosfære. Vi er sikre på at vi kommer til å bli tatt godt imot her på Røa, sier hun.

– Det blir en fantastisk fin restaurant, smiler Bjarvin, som forteller at åpningstiden blir fra kl. 11 til 22.

– En typisk nabolagsrestaurant, sier hun.

60 plasser inne, 25 ute, på Kompis. Foto: Fredrik Eckhoff

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...