Akersposten

– Gledelig å se at det er flere som finner veien til møtene

Avdelingsdirektør Bente Otto kommer til MandagsSTOPPEN på Ullern kultursenter/Stoppestedet mandag 8. april klokken 12. Kom og fortell henne hva du trenger i din hverdag. Hør om hvilke tilbud du kan gjøre deg bruk av. Foto: Bjørg Duve

– MandagsSTOPPEN på Ullern kultursenter er en viktig arena for bydelen. Her kommer vi i kontakt med innbyggerne på en god måte, sier Bente Otto, avdelingsdirektør for helse og mestring i Bydel Ullern, til Akersposten.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2019 kl 09:49

LILLEAKER: – Det gledelige er at vi ser at det er flere som finner veien til disse møtene, fortsetter Otto. Det tar tid å bygge opp slike møteplasser for meningsutveksling.

– Vi både trenger og ønsker denne dialogen med innbyggerne.

– Så møteserien fortsetter til høsten?

– Ja, så absolutt, sier Otto og legger til at høstens program er under planlegging.

Viktig å lytte

– Gjennom disse dialogmøtene får vi tatt tempen på hva som rører seg i befolkningen. Deltakerne gir oss særs viktige tilbakemeldinger, sier avdelingsdirektøren. Hun trekker blant annet fram workshoppen, på MandagsSTOPPEN i fjor høst.

– Der fikk vi mange gode tips, som vi nå arbeider videre med for å se hvordan de kan settes ut i livet.

Det er når en lytter til folk at kursen kan settes for å utvikle gode tilbud.

Hjelp henne!

Mandag 8. april kommer Bente Otto til MandagsSTOPPEN, som arrangeres på Ullern kultursenter, en av møteplassene for dem over 60 år.

– Jeg vil svært gjerne høre hva folk trenger i sin hverdag, sier sjefen for helse og mestring. På hennes ønskeliste står det at folk skal kunne bo hjemme lengst mulig samtidig som de har gode liv. Det er målsettingen.

– Si meg hva dere tenker. Jeg vil fortelle om ulike tilbud som finnes i Bydel Ullern, tilbud vi mener er viktige, slik at den enkelte kan gjøre riktige valg med hensyn til å skape seg gode liv, sier Otto og legger til at hver og en må ta ansvar for eget liv og for å forberede sin egen alderdom.

Møt opp og si din mening

MandagsSTOPPEN er en samarbeidsarena mellom Bydel Ullern og Ullern kultursenter. Møteserien inviterer til samtaler om hva som er viktig i din hverdag. Det er arenaen hvor du kan møte politikere, ledere i bydelen og andre medarbeidere, og si din mening.

– Dette inngår som et ledd i «Aldersvennlig bydel», sier Otto, som styrer denne satsingen i vår bydel.

– Først og fremst arbeider vi målrettet for å forbedre oss innen områdene samfunnsdeltakelse, kommunikasjon og medvirkning samt uteområder og fysisk aktivitet, sier Bente Otto. Dette er tre av i alt seks satsingsområder innen «Aldersvennlig by».

Mandag 8. april kl. 12 kommer altså Bente Otto til MandagsSTOPPEN, som arrangeres på Ullern kultursenter på Stoppestedet, en av møteplassene for dem over 60 år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...