ANNONSE
Annonse

Gjør et kupp og støtt Røa-jentene med livsviktige penger

Variert vareutvalg på Røa Dynamite Girls' store nettauksjon, som avsluttes lørdag klokken 12. Du kan gjøre et kupp og støtte laget. Skjermdump: Dynamitegirls.no

– Lederbudene på mange av varene nå like før auksjonen er ferdig, kan karakteriseres som et lite kupp, sier daglig leder for Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:54

ANNONSE
Annonse

RØA: Han snakker naturligvis om Røa Dynamite Girls' store nettauksjon, som er inne i sitt siste døgn. Lørdag 5. november klokken 16 bankes hammeren i bordet, og forhåpentligvis har 112 varer fått nye eiere.

Daglig leder for Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl, og daglig leder for RøhneSelmer Røa, Torgeir Stadheim, og bilen i auksjonen.


– Det største kuppet på auksjonen er det ennå ingen som har budt på, påpeker Egedahl. Han snakker om auksjonens dyreste produkt, en Ford Fiesta ST Line fra RøhneSelmer Røa, med masse ekstrautstyr.

– Bilen har en listepris på 249 290,-. Startbudet på auksjonen er på 214 900,-. Du har fortsatt muligheten til å se bilen og ta en prøvetur, men da må du gjøre det nå før auksjonen stenger. Av de andre produktene som det ikke har blitt lagt inn bud på, kan vi nevne et oljemaleri laget av Betsy Bruns. Dette oljemaleriet kan du se utstilt hos Røa Glass & Ramme, sier han.

LES OGSÅ: Røa gjentar nettauksjonssuksess

Julegaver?

Egedahl mener mange av produktene eller tjenestene på auksjonen vil være flotte julegaver.

– Vi anbefaler klesmerke Appaman som lager kvalitetsklær for barn, et nytt merke på markedet i Norge. Appaman er et stor barneklesmerke i USA. Vi har flere gode bøker og flott smykker liggende på auksjonen, sier daglig leder Tom Inge Egedahl. – Jeg vil anbefale alle å ta en titt, det er helt sikkert et eller flere produkter som du finner interessant. Det aller beste er at pengene går uavkortet til Røa Dynamite Girls.

Livsviktige penger for laget

Og nettopp det er hovedpoenget med auksjonen. Røas stolthet, Dynamite Girls, som er klare for cupfinale lørdag om to uker. Pengene kommer svært godt med i en hardt presset klubbkasse.

– De to auksjonene damelaget gjennomfører i 2016, er viktig for driften av Toppserie-laget, og man skal ikke se bort i fra at det vil dukke opp et par auksjoner også i 2017, sier han.

– Hvordan har aktiviteten vært så langt på auksjonen, Egedahl?

– Til nå har det kommet inn bud på litt over 41.000 kroner, noe vi er godt fornøyd med. Utfordringen med et slik tiltak er å nå ut til så mange som mulig, for produktene vi har med på auksjonen er av topp kvalitet. Så om du kjenner noen du tror kan ha brukt for noe på auksjonen, er det lov til å tipse vedkommende. Vi drømmer om å slå inntektene fra forrige auksjon, som var på litt over 52.000, sier han.

Her finner du Røa Dynamite Girls' nettauksjon!

LES OGSÅ: Røa gjentar nettauksjonssuksess

Flere Dynamite-saker på Akersposten.no:

Viste gode takter i oppkjøring til cupfinale

– Geir er Norges fremste lagbygger og bør bli landslagssjef

Røa til cupfinale: – En helt utrolig følelse

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse