Akersposten

Gjør et kupp og støtt Røa-jentene med livsviktige penger

Variert vareutvalg på Røa Dynamite Girls' store nettauksjon, som avsluttes lørdag klokken 12. Du kan gjøre et kupp og støtte laget. Skjermdump: Dynamitegirls.no

– Lederbudene på mange av varene nå like før auksjonen er ferdig, kan karakteriseres som et lite kupp, sier daglig leder for Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:54

RØA: Han snakker naturligvis om Røa Dynamite Girls' store nettauksjon, som er inne i sitt siste døgn. Lørdag 5. november klokken 16 bankes hammeren i bordet, og forhåpentligvis har 112 varer fått nye eiere.

Daglig leder for Røa Dynamite Girls, Tom Inge Egedahl, og daglig leder for RøhneSelmer Røa, Torgeir Stadheim, og bilen i auksjonen.


– Det største kuppet på auksjonen er det ennå ingen som har budt på, påpeker Egedahl. Han snakker om auksjonens dyreste produkt, en Ford Fiesta ST Line fra RøhneSelmer Røa, med masse ekstrautstyr.

– Bilen har en listepris på 249 290,-. Startbudet på auksjonen er på 214 900,-. Du har fortsatt muligheten til å se bilen og ta en prøvetur, men da må du gjøre det nå før auksjonen stenger. Av de andre produktene som det ikke har blitt lagt inn bud på, kan vi nevne et oljemaleri laget av Betsy Bruns. Dette oljemaleriet kan du se utstilt hos Røa Glass & Ramme, sier han.

LES OGSÅ: Røa gjentar nettauksjonssuksess

Julegaver?

Egedahl mener mange av produktene eller tjenestene på auksjonen vil være flotte julegaver.

– Vi anbefaler klesmerke Appaman som lager kvalitetsklær for barn, et nytt merke på markedet i Norge. Appaman er et stor barneklesmerke i USA. Vi har flere gode bøker og flott smykker liggende på auksjonen, sier daglig leder Tom Inge Egedahl. – Jeg vil anbefale alle å ta en titt, det er helt sikkert et eller flere produkter som du finner interessant. Det aller beste er at pengene går uavkortet til Røa Dynamite Girls.

Livsviktige penger for laget

Og nettopp det er hovedpoenget med auksjonen. Røas stolthet, Dynamite Girls, som er klare for cupfinale lørdag om to uker. Pengene kommer svært godt med i en hardt presset klubbkasse.

– De to auksjonene damelaget gjennomfører i 2016, er viktig for driften av Toppserie-laget, og man skal ikke se bort i fra at det vil dukke opp et par auksjoner også i 2017, sier han.

– Hvordan har aktiviteten vært så langt på auksjonen, Egedahl?

– Til nå har det kommet inn bud på litt over 41.000 kroner, noe vi er godt fornøyd med. Utfordringen med et slik tiltak er å nå ut til så mange som mulig, for produktene vi har med på auksjonen er av topp kvalitet. Så om du kjenner noen du tror kan ha brukt for noe på auksjonen, er det lov til å tipse vedkommende. Vi drømmer om å slå inntektene fra forrige auksjon, som var på litt over 52.000, sier han.

Her finner du Røa Dynamite Girls' nettauksjon!

LES OGSÅ: Røa gjentar nettauksjonssuksess

Flere Dynamite-saker på Akersposten.no:

Viste gode takter i oppkjøring til cupfinale

– Geir er Norges fremste lagbygger og bør bli landslagssjef

Røa til cupfinale: – En helt utrolig følelse

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...