Akersposten

Gjenåpner i oktober med helt nytt konsept

Røa bibliotek, i første etasje på Samfunnshus Vest på Røa, bygger om og stenger fra 17. juli. I oktober fremstår biblioteket i helt ny drakt, og med helt andre åpningstider. Arkivfoto

Deichman Røa blir meråpent! Det er en av de store nyhetene når biblioteket etter måneder med stengte dører gjenoppstår i ny drakt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.07.2017 kl 19:22

RØA: Det er bare noen dager til det eneste store biblioteket i ytre Oslo vest stenger dørene for en stund. 17. juli begynner oppgraderingen av lokalene – og klargjøringen til et meråpent bibliotek.

Få deg nøkkelkort!

Et meråpent bibliotek vil si at du kan bruke biblioteket ditt mellom 07.00-23.00 hver dag hele året, også uten at personalet er tilstede.

– Det eneste man trenger å gjøre, er å dra innom en Deichman-filial og gjøre om bibliotekskortet til et nøkkelkort. Det er 15-års aldersgrense på tilbudet, sier leder for Røa bibliotek, Eirunn E. Gauslaa til Akersposten.no.

(Saken fortsetter under bildet.)

Eirunn Gauslaa, leder for Røa bibliotek. Arkivfoto

Hun minner om at nærmeste, tilsvarende bibliotek er Deichman Majorstuen, som ligger rett ovenfor Majorstuen t-banestasjon.

– Nye Røa bibliotek vil åpne døren igjen i oktober med et nytt og spennende lokale og konsept, sier Gauslaa, som lover å komme med flere detaljer like etter sommerferien om hvordan det kommer til å bli.

Lover god tilgang under byggeperiode

Samtidig begynner riving, graving og bygging på Røa torg, som Akersposten.no skrev om i forrige uke. Det kommer naturligvis til å se ganske annerledes ut på og rundt torget når biblioteket i Samfunnshus Vest gjenåpner i oktober.

– Under byggeperioden på Røa torg har utbygger lovet at tilgangen til biblioteket og samfunnshuset skal være tilfredsstillende og at det ikke skal påvirke tilgangen til bygget, eller den daglige driften, sier biblioteksjefen.

LES OGSÅ: Riving, graving og bygging i to år på Røa torg
Vestkantskole blant de mest populære

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...