ANNONSE
Annonse
Akersposten

Gjenåpner i oktober med helt nytt konsept

Røa bibliotek, i første etasje på Samfunnshus Vest på Røa, bygger om og stenger fra 17. juli. I oktober fremstår biblioteket i helt ny drakt, og med helt andre åpningstider. Arkivfoto

Deichman Røa blir meråpent! Det er en av de store nyhetene når biblioteket etter måneder med stengte dører gjenoppstår i ny drakt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.07.2017 kl 19:22

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Det er bare noen dager til det eneste store biblioteket i ytre Oslo vest stenger dørene for en stund. 17. juli begynner oppgraderingen av lokalene – og klargjøringen til et meråpent bibliotek.

Få deg nøkkelkort!

Et meråpent bibliotek vil si at du kan bruke biblioteket ditt mellom 07.00-23.00 hver dag hele året, også uten at personalet er tilstede.

– Det eneste man trenger å gjøre, er å dra innom en Deichman-filial og gjøre om bibliotekskortet til et nøkkelkort. Det er 15-års aldersgrense på tilbudet, sier leder for Røa bibliotek, Eirunn E. Gauslaa til Akersposten.no.

(Saken fortsetter under bildet.)

Eirunn Gauslaa, leder for Røa bibliotek. Arkivfoto

Hun minner om at nærmeste, tilsvarende bibliotek er Deichman Majorstuen, som ligger rett ovenfor Majorstuen t-banestasjon.

– Nye Røa bibliotek vil åpne døren igjen i oktober med et nytt og spennende lokale og konsept, sier Gauslaa, som lover å komme med flere detaljer like etter sommerferien om hvordan det kommer til å bli.

Lover god tilgang under byggeperiode

Samtidig begynner riving, graving og bygging på Røa torg, som Akersposten.no skrev om i forrige uke. Det kommer naturligvis til å se ganske annerledes ut på og rundt torget når biblioteket i Samfunnshus Vest gjenåpner i oktober.

– Under byggeperioden på Røa torg har utbygger lovet at tilgangen til biblioteket og samfunnshuset skal være tilfredsstillende og at det ikke skal påvirke tilgangen til bygget, eller den daglige driften, sier biblioteksjefen.

LES OGSÅ: Riving, graving og bygging i to år på Røa torg
Vestkantskole blant de mest populære