Akersposten Media

Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Her lager de 2500 middagsporsjoner hver dag

Fra dette kjøkkenet kjøres det ut opptil 10 tonn med ferdigmat hver eneste uke. – Vi har romslige budsjetter og kan kjøpe inn råvarer fra øverste hylle. Her er det ikke behov for å gå på akkord med kvaliteten, sier Harald Wishman på Silurveien produksjonskjøkken.

Relatert nyhet: Her lager de 2500 middagsporsjoner hver dag

Publisert: 09.10.2020 kl 12:03

  • De lager mat til sykehjemmene i Oslo. Deler av staben på Silurveien produksjonskjøkken som hver uke sender fra seg 17500 middagsporsjoner. Fra venstre kjøkkensjefen Harald Wishman, Bjørn Erling Broen, Christoffer Midtskog, Ayla Kalak, Andreas Schumacher, Ragaa Dahaia Ali, Kenny Emeka, Stein Eriksen. Foran: Tessy Aghedo.

    De lager mat til sykehjemmene i Oslo. Deler av staben på Silurveien produksjonskjøkken som hver uke sender fra seg 17500 middagsporsjoner. Fra venstre kjøkkensjefen Harald Wishman, Bjørn Erling Broen, Christoffer Midtskog, Ayla Kalak, Andreas Schumacher, Ragaa Dahaia Ali, Kenny Emeka, Stein Eriksen. Foran: Tessy Aghedo.

  • I underetasjen i bygget til venstre på Silurveien sykehjem lages det middag til alle sykehjemmene i Oslo. 17500 porsjoner sendes ut her fra - hver uke.

    I underetasjen i bygget til venstre på Silurveien sykehjem lages det middag til alle sykehjemmene i Oslo. 17500 porsjoner sendes ut her fra - hver uke.

  • - Vi gir informasjon og hjelp til sykehjemmene når det gjelder tilberedning av maten på det enkelte sykehjem sier Harald Wishman. Til høyre ser vi en instruksjonsfolder som sykehjemmene benytter seg av.

    - Vi gir informasjon og hjelp til sykehjemmene når det gjelder tilberedning av maten på det enkelte sykehjem sier Harald Wishman. Til høyre ser vi en instruksjonsfolder som sykehjemmene benytter seg av.

  • Moderne teknologi er med og gir perfekt mat, forsikrer kjøkkensjef Harald Wishman på Silurveien produksjonskjøkken. Det er store forhold vi snakker om når det skal produseres 17500 porsjoner hver eneste uke. Menyen lages for en måned av gangen.

    Moderne teknologi er med og gir perfekt mat, forsikrer kjøkkensjef Harald Wishman på Silurveien produksjonskjøkken. Det er store forhold vi snakker om når det skal produseres 17500 porsjoner hver eneste uke. Menyen lages for en måned av gangen.

  • Middag klar for Oslos sykehjem. To ganger i uka kommer en lastebil til Silurveien og henter maten og  fordeler den rundt til 21 sykehjem ig 10 institusjoner i Oslo.

    Middag klar for Oslos sykehjem. To ganger i uka kommer en lastebil til Silurveien og henter maten og fordeler den rundt til 21 sykehjem ig 10 institusjoner i Oslo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...