ANNONSE
Annonse

Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

Her lager de 2500 middagsporsjoner hver dag

Fra dette kjøkkenet kjøres det ut opptil 10 tonn med ferdigmat hver eneste uke. – Vi har romslige budsjetter og kan kjøpe inn råvarer fra øverste hylle. Her er det ikke behov for å gå på akkord med kvaliteten, sier Harald Wishman på Silurveien produksjonskjøkken.

Relatert nyhet: Her lager de 2500 middagsporsjoner hver dag

Publisert: 09.10.2020 kl 12:03

De lager mat til sykehjemmene i Oslo. Deler av staben på Silurveien produksjonskjøkken som hver uke sender fra seg 17500 middagsporsjoner. Fra venstre kjøkkensjefen Harald Wishman, Bjørn Erling Broen, Christoffer Midtskog, Ayla Kalak, Andreas Schumacher, Ragaa Dahaia Ali, Kenny Emeka, Stein Eriksen. Foran: Tessy Aghedo.

De lager mat til sykehjemmene i Oslo. Deler av staben på Silurveien produksjonskjøkken som hver uke sender fra seg 17500 middagsporsjoner. Fra venstre kjøkkensjefen Harald Wishman, Bjørn Erling Broen, Christoffer Midtskog, Ayla Kalak, Andreas Schumacher, Ragaa Dahaia Ali, Kenny Emeka, Stein Eriksen. Foran: Tessy Aghedo.

I underetasjen i bygget til venstre på Silurveien sykehjem lages det middag til alle sykehjemmene i Oslo. 17500 porsjoner sendes ut her fra - hver uke.

I underetasjen i bygget til venstre på Silurveien sykehjem lages det middag til alle sykehjemmene i Oslo. 17500 porsjoner sendes ut her fra - hver uke.

- Vi gir informasjon og hjelp til sykehjemmene når det gjelder tilberedning av maten på det enkelte sykehjem sier Harald Wishman. Til høyre ser vi en instruksjonsfolder som sykehjemmene benytter seg av.

- Vi gir informasjon og hjelp til sykehjemmene når det gjelder tilberedning av maten på det enkelte sykehjem sier Harald Wishman. Til høyre ser vi en instruksjonsfolder som sykehjemmene benytter seg av.

Moderne teknologi er med og gir perfekt mat, forsikrer kjøkkensjef Harald Wishman på Silurveien produksjonskjøkken. Det er store forhold vi snakker om når det skal produseres 17500 porsjoner hver eneste uke. Menyen lages for en måned av gangen.

Moderne teknologi er med og gir perfekt mat, forsikrer kjøkkensjef Harald Wishman på Silurveien produksjonskjøkken. Det er store forhold vi snakker om når det skal produseres 17500 porsjoner hver eneste uke. Menyen lages for en måned av gangen.

Middag klar for Oslos sykehjem. To ganger i uka kommer en lastebil til Silurveien og henter maten og  fordeler den rundt til 21 sykehjem ig 10 institusjoner i Oslo.

Middag klar for Oslos sykehjem. To ganger i uka kommer en lastebil til Silurveien og henter maten og fordeler den rundt til 21 sykehjem ig 10 institusjoner i Oslo.