Akersposten Media

Bildegalleri

Vis alle bildegallerier

– Finn et annet sted å bruke disse pengene

Det blåser en vind gjennom Hovseterdalen – og den går ikke i retning av åpning av Mærradalsbekken. Prosjektet blir stadig dyrere, og stadig flere bystyrepolitikere er nå imot åpning. Også i byrådspartiet Arbeiderpartiet vokser skepsisen.

Relatert nyhet: – Finn et annet sted å bruke disse pengene

Publisert: 16.10.2020 kl 12:11

 • Høyres Øystein R. Sundelin mener at åpning av bekk blir for dyrt. Foto: Fredrik Eckhoff

  Høyres Øystein R. Sundelin mener at åpning av bekk blir for dyrt. Foto: Fredrik Eckhoff

 • Slik ser man for seg at en åpen bekk vil arte seg i 650 meter gjennom Hovseterdalen. Røahagan ligger til høyre på illustrasjonen, Hovseter til venstre. Illustrasjon: Bymiljøetaten

  Slik ser man for seg at en åpen bekk vil arte seg i 650 meter gjennom Hovseterdalen. Røahagan ligger til høyre på illustrasjonen, Hovseter til venstre. Illustrasjon: Bymiljøetaten

 • Hovseterdalen-nabo Aksel Hillestad og Høyres gruppeleder Øystein R. Sundelin. Foto: Fredrik Eckhoff

  Hovseterdalen-nabo Aksel Hillestad og Høyres gruppeleder Øystein R. Sundelin. Foto: Fredrik Eckhoff

 • Frem til sommeren 2021 graves det øverst i Hovseterdalen. Det er også snakk om rør, men dette er ikke rehabilitering av bekken. Foto: Fredrik Eckhoff

  Frem til sommeren 2021 graves det øverst i Hovseterdalen. Det er også snakk om rør, men dette er ikke rehabilitering av bekken. Foto: Fredrik Eckhoff

 • Hovseterdalen. Foto: Fredrik Eckhoff

  Hovseterdalen. Foto: Fredrik Eckhoff

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...