Akersposten

Furet og værbitt fra Vinderen-fotograf

FISKER: Preget av et liv på sjøen i Lofoten. Stilles ut Nydalen. (Utsnitt av fotografiet). Foto: Ansgar Valbø

Ansgar Valbø fra Vinderen viser deg svært gjerne det furete og værbitte, aller helst på oss mennesker. Lørdag åpner han sin første utstilling.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.04.2016 kl 11:19

VINDEREN/NYDALEN: Fascinasjonen for hvordan mennesker blir formet av sine omgivelser, av naturen, vær og vind, fikk fotograf Ansgar Valbø virkelig pleiet sammen med en annen fotograf, Tom Sandberg, på tur i Lofoten for noen år siden.

– Det startet i Lofoten i 2009, med en serie mennesker og natur som blir preget av vær og vind, for eksempel fiskeren som etter mange år er blitt like værbitt som sine omgivelser, sier Valbø, som er vokst opp blant annet på Slemdal, og som nå bor på Vinderen.

FOTOGRAFEN: Ansgar Valbø (47) fra Vinderen åpner sin første utstilling lørdag, sammen med kollega Sverre Aurstad. Foto: Privat

Valbø har alltid hatt kameraet lett tilgjengelig, og med årene har fotografjobben blitt stadig viktigere. Dette er første gang 47-åringen stiller ut, og det gjør han sammen med sin kollega Sverre Aurstad fra Maridalen. Aurstad er redaktør i Cappelen Damm, i tillegg til å være fotograf, og han har gjennomført flere utstillinger før.

– Sverre liker mer det uberørte i naturen, jeg det menneskelige. Men vi ser at både folk og natur blir formet, bare i forskjellig tidsperspektiv, sier Valbø.

Han er spent på responsen på salgsutstillingen i eget studio i Nydalen.
– Ja, jeg er jo spent på tilbakemeldingene. Det ligger fryktelig mye arbeid bak, mye penger og tid, sier han til Akersposten.no.

Åpningstider:

Salgsutstillingen til Valbø og Aurstad har vernissage i Studio Ansgar Valbø lørdag 2. april klokken 14-17. Deretter er åpningstidene disse:
Søndag 3. april klokken 14-17
Mandag 4. april klokken 15-19
Lørdag 9. april klokken 12-17
Søndag 10. april klokken 12-17
Mandag 11. april klokken 15-19
Lørdag 16. april klokken 12-17
Søndag 17. april klokken 12-17

Mer info om utstillingen finner du på Ansgarvalbo.no.

NATUR: Sverre Aurstad er inspirert av natur, blant annet i Maridalen, der han bor. Foto: Sverre Aurstad


HELE FISKEREN: ...Og her er hele bildet av fiskeren fra Lofoten. Foto: Ansgar Valbø

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...