ANNONSE
Annonse

Fullstendig kaos!

MODIG GJORT - MEN: Denne drosjen på vei gjennom vannmassene måtte til slutt ta til takke med selskapet til de to bilene som allerede sto fast. Foto: Vidar Bakken

Det enorme regnværet gjorde at trafikken stoppet helt opp i perioder i Oslo vest. Stengt Granfosstunnel i begge retninger og det samme på E18 ved Maritim skapte kaos. Mange biler kjørte seg fast i vannmassene.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2016 kl 14:19

ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: Akersposten kjørte rundt for å se på konsekvensene av de enorme nedbørsmengdene. Opp Vækerøveien var veien blitt til en liten elv. Det ble full stopp ved undergangen i Sørkedalsveien, rett ved der Ostadalsveien munner ut. Biler rygget og snudde da de så bilen som sto fast i vannmassene under broen. Den ene bilen som sto fast fikk selskap av en ny bil. Så kom noen velberget over som prøvde seg. En drosje tok sjansen og klarte nesten å komme over før det ble full stopp.

Og så var det full stopp. Foto: Vidar Bakken


En bil med henger og tungt lass hadde problemer med å snu på grunn av biler bak. Det oppsto til dels harde meningsutvekslinger. Plutselig vrengte en Mercedes opp på gang- og sykkelveien, men ombestemte seg da sjåføren fikk se hva som ventet i bunnen. Etter hvert kom Oslo brann og redningsetat og fikk ryddet opp i kaoset under broen.

SKAL SEILE GJENNOM: Ny bil på vei. Den klarte seg over med et nødskrik, mens de fleste tok til vettet og snudde. Foto: Vidar Bakken


Granfosstunnelen ble stengt i begge retninger. Flomvann over E18 ved Maritim førte til stillestående kø langt inn i Bærum. Undergangen ved Lysaker stasjon ble stengt på grunn av vannmassene. Eneste omkjøringsvei i området ble Vækerøveien til Ring 3, som igjen førte til store køer på småveiene. Altså - komplett kaos.

ANNONSE
Annonse