Akersposten

Fullstendig kaos!

MODIG GJORT - MEN: Denne drosjen på vei gjennom vannmassene måtte til slutt ta til takke med selskapet til de to bilene som allerede sto fast. Foto: Vidar Bakken

Det enorme regnværet gjorde at trafikken stoppet helt opp i perioder i Oslo vest. Stengt Granfosstunnel i begge retninger og det samme på E18 ved Maritim skapte kaos. Mange biler kjørte seg fast i vannmassene.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2016 kl 14:19

OSLO VEST: Akersposten kjørte rundt for å se på konsekvensene av de enorme nedbørsmengdene. Opp Vækerøveien var veien blitt til en liten elv. Det ble full stopp ved undergangen i Sørkedalsveien, rett ved der Ostadalsveien munner ut. Biler rygget og snudde da de så bilen som sto fast i vannmassene under broen. Den ene bilen som sto fast fikk selskap av en ny bil. Så kom noen velberget over som prøvde seg. En drosje tok sjansen og klarte nesten å komme over før det ble full stopp.

Og så var det full stopp. Foto: Vidar Bakken


En bil med henger og tungt lass hadde problemer med å snu på grunn av biler bak. Det oppsto til dels harde meningsutvekslinger. Plutselig vrengte en Mercedes opp på gang- og sykkelveien, men ombestemte seg da sjåføren fikk se hva som ventet i bunnen. Etter hvert kom Oslo brann og redningsetat og fikk ryddet opp i kaoset under broen.

SKAL SEILE GJENNOM: Ny bil på vei. Den klarte seg over med et nødskrik, mens de fleste tok til vettet og snudde. Foto: Vidar Bakken


Granfosstunnelen ble stengt i begge retninger. Flomvann over E18 ved Maritim førte til stillestående kø langt inn i Bærum. Undergangen ved Lysaker stasjon ble stengt på grunn av vannmassene. Eneste omkjøringsvei i området ble Vækerøveien til Ring 3, som igjen førte til store køer på småveiene. Altså - komplett kaos.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...