Akersposten

Full støtte til blomsterhandleren

STØTTE: Ellen Otterbeck er en av mange på Lilleaker som støtter Mohamed Moussa AL-Jibawi. Foto: Vidar Bakken

Etter at Akersposten skrev om at blomsterhandelen til AL-Jibawi sto i fare for å bli kastet ut av Lilleaker, har nærmiljøet reagert spontant.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 26.05.2016 kl 11:25

LILLEAKER: Vi møtte Mohamed Moussa AL-Jibawi dagen etter at saken var publisert. Han fikk vite om støtteerklæringene på Facebook og henvendelser om støtte direkte til redaksjonen.

Veldig glad

– Jeg blir veldig glad for å høre det. Kunder har kommet innom etter å ha lest om meg og sagt at de støtter meg. Jeg har også fått på SMS. Et øyeblikk. Jeg må hjelpe en kunde, sier AL-Jibawi og forsvinner inn i blomsterhavet.

Så blir det en kunde til og enda en. Han gir meg tegn på at han kommer så snart han kan.

Tilhører Lilleaker

Nok en kunde på vei inn er Ellen Otterbeck, som har lest saken i Akersposten.

– Det ville være stor synd om dette skulle legges ned. I stedet for en død plass, har vi her masse blomster, farger og liv. Det er alltid hyggelig å komme hit. Blomsterhandelen er et fast innslag og tilhører nå Lilleaker, slår Otterbeck fast.

En smilende AL-Jibawi får med seg dette.

– Tusen takk. Det er kjempefint. Jeg trodde ikke det skulle få så mye oppmerksomhet, sier han.

Uansett skryt, så er det kundene som gjelder for han. Vi rekker likevel å få tatt et bilde.

På Facebook

Akerspostens Facebookside er det utelukkende støtte til AL-Jibawi som gjelder. Her er noen utdrag:

"Blomsterhandleren er et friskt og frodig innslag og skaper liv til Lilleaker sentrum. La ham få fortsette ! Vi vil ha mangfold - ikke en 'død' park!"

"Min fulle støtte til Mohamed Moussa AL-Jibawi og familien. Vi har blitt faste og svært fornøyde kunder. Han har fantastisk service og godt humør. Ville være svært synd om vi skulle miste tilbudet."

"Dette er noe jeg kan gå i demo for!! La blomsterhandleren leve"

"Å stenge ned dette for å la det bli park og friområde? Hvem vil sitte på en slik liten flekk i den trafikken som er i Lilleakerveien?!!! La de få ha blomstertorget sitt. Det er hyggelig med mye farger og gode blomsterdufter."

"Utrolig at de skal ødelegge levebrødet til en av våre nye landdmenn - som klarer seg selv!"

"Noen som vet hvordan man kan klage på dette vedtaket?"

"Underskriftskampanje? Tror også Akersposten følger opp dette."

Vi tar den siste oppfordringen og vil spørre bydelen om det er en løsning på dette.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Han bygger "nye" Lilleaker

– Jeg håper ikke livsgrunnlaget blir tatt fra meg

Mørke skyer over Ullern – men sjefen er optimist

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...