Akersposten

Frykter avføring ved skolegård og idrettshall

Fredag morgen sto denne bilen, og det bar tydelig preg at her bor det noen. Opptil fire bobiler samtidig står på denne parkeringsplassen, ved Voksen skole og idrettshallen. Et problem som må ordnes opp i, mener driftsansvarlig i Vestre Akers Skiklubb, Frank Aubert. Foto: Privat

– Situasjonen er uholdbar, mener Frank Aubert om bobiler tett inntil skolegård og idrettshall på Voksen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2017 kl 12:53

VOKSEN: Inntil Voksen skole og Voksen fleridrettshall blir det stadig vanligere med bobiler. Nylig var det fire bobiler som sto parkert over natten, melder Frank Aubert, som er driftsansvarlig for Vestre Akers Skiklub på Voksen.

– De har begynt å slå seg ned på hallens parkeringsplass, som vi deler med Voksen skole, sier han til Akersposten.

– Vi har tatt dette opp med Bymiljøetaten, som er grunneiere, men uten resultat. Problemet er også meldt inn til Majorstuen politistasjon, men uten synlig virkning.

Aubert opplyser at bobilene står der også i skoletiden, som bilen på bildet, som sto parkert der fredag morgen i 9-tiden. Gjerdet brukes som klesstativ.

– Situasjonen er uholdbar. Disse må jo gjøre fra seg ett eller annet sted, og det kan bare være i busker og kratt – kloss opp i en skole og et idrettsanlegg, sier Aubert. Nå ber han om hjelp fra de rette instanser til å ordne opp.

Ellers må politiet aksjonere, mener Aubert.

LES OGSÅ: LES OGSÅ: På hjemmebane hos baris-kongen Mr. Pimp Lotion

Følg Akersposten.no på Facebook her]Vestre Akers Skiklub – klubben som til slutt fant sin plass

På hjemmebane hos baris-kongen Mr. Pimp Lotion

Følg Akersposten.no på Facebook her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...