ANNONSE
Annonse

Frivillighetsprisen 2017 går til Lions

TRADISJON: I mer enn 40 år har Lions Clubene lokalt arrangert St.Hans-feiring ved Holmendammen, til glede for bydelens befolkning. Foto: Lions Club Slemdal

Lions Clubs lokale avdelingene i Vestre Aker står for en rekke aktiviteter hvor alt er basert på frivillighet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.11.2017 kl 09:21

ANNONSE
Annonse

VESTRE AKER: Lions Club ved avdelingene Slemdal og Røa tildeles Frivillighetsprisen 2017 for deres brede engasjement og innsats i Bydel Vestre Aker, står det i bydelsutvalget i Bydel Vestre Aker sitt vedtak fra siste møte.

Vel kjent er de lokale klubbene for den årlige Tulipanaksjonen, til inntekt for det forebyggende arbeidet mot rusmisbruk. Det årlige arrangementet, Barnas Bogstaddag, med ulike aktiviteter og utstillinger er også vel kjent. De fleste i Vestre Aker kjenner også godt til den tradisjonelle St.Hans-feiringen ved Holmendammen, som uten avbrudd har blitt feiret i mer enn 40 år.

Vi nevner også i fleng den tradisjonelle julekonserten i Ris kirke, som i år går av stabelen tirsdag 28. november. Barneskirenn ved Holmendammen, kunstutstillinger og innsamling til et vannprosjekt i Uganda er andre aktiviteter og alt er basert på frivillighet.

Akersposten slutter seg til gratulantene.

Les også:

Akersposten fikk Kulturprisen 2017

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse