Akersposten

Frister med gratis inngang for å slå publikumsrekord

Røa-damene spiller siste hjemmekamp søndag klokken 14, og kampsponsoren OBOS Røakollen byr på billetten. Her: Synne Skinnes Hansen i en kamp mot Avaldsnes. Foto: Røa Fotball Elite

Målet er å slå publikumsrekorden for sesongen når Røa Dynamite Girls inviterer til sesongens siste hjemmekamp, mot Trondheims-Ørn søndag klokken 14.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:55

RØABANEN: Lurer du på om du skal få med deg kampen på søndag, bør du vite at du uansett slipper gratis inn. Kampsponsoren, boligprosjektet OBOS Røakollen, har allerede bladd opp pengene for billetten din. Altså kan du se Røa-jentene spille Toppserie-kamp uten å ta frem lommeboken.

Rekord?

– Vi i Røa Dynamite Girls setter pris på kreative samarbeidsprosjekter, slik som Røakollen har skissert foran årets siste hjemmekamp, sier daglig leder Tom Inge Egedahl. – Når en slik mulighet har dukket opp, hadde det vært moro å avslutte hjemmesesongen med å sette ny publikumsrekord for året.

Tilfeldighetene skal ha det til at årets mest sette hjemmekamp er mot nettopp Trondheims-Ørn som Røa møter søndag. I NM-semifinalen var det 483 tilskuere som så kampen fra tribunen.

Før de siste to kampene ligger Røa på femteplass i Toppserien, med en mulighet til å ta igjen Kolbotn som ligger på fjerde plass. LSK Kvinner leder serien og kan sikre tittelen søndag.

Søndag 30. oktober klokken 14 altså, på Røabanen, Røa Dynamite Girls mot Trondheims-Ørn. Gratis inngang!

Husk cupfinalen!

Husk også at sesongen ikke er over for Røa Dynamite Girls før cupfinalen er spilt i Telenor Arena. Den spilles lørdag 19. november mot LSK Kvinner.

Flere Dynamite-saker på Akersposten.no:

Gjentar nettauksjonssuksess

Røa-kapteinen drømmer om å lage ungdomsklubb på Røa

– Geir er Norges fremste lagbygger og bør bli landslagssjef

Røa til cupfinale: – En helt utrolig følelse

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...