Akersposten
Annonse: Eie Røa, Skøyen og Ullern

– Folk vet hva de vil ha

Anine M. Aagesen (t.v) og Lina Møretrø hos Eie Røa, Skøyen og Ullern.

Lina Møretrø og Anine Aagesen er begge eiendomsmeglerfullmektiger hos EIE Eiendomsmegling, på avdeling Skøyen, Ullern og Røa. Ingen av dem legger skjul på at de stortrives i jobben, til tross for hard konkurranse i bransjen og lange arbeidsdager. Sørlendingen Lina og trønderen Anine har havnet akkurat der de ønsket, som eiendomsmeglere i Oslo vest.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2020 kl 09:32

– Dette var et område vi begge var ivrige på å jobbe i Kundene vet hva de vil ha og har en god grunnleggende kunnskap når det kommer til eiendom. Vi får utfordret oss, noe som også lar oss vokse i yrket. Boligselgerne generelt blir mer og mer kvalitetsbevisste, og når vi møter deres forventninger, blir de fornøyde, forteller Anine.

I området Skøyen/Ullern har de merket en tydelig trend.

– Vi merker at det er veldig mange andregangskjøpere i dette området. Det vil si mennesker som flytter fra sin første bolig, og nå er på jakt etter et rekkehus, en enebolig eller en større leilighet. Markedsmessig er det også spennende om dagen; vi opplever mye aktivitet, forklarer Lina.

Til tross for at de begge er utenbys fra, har de tydelig god kunnskap om sine områder og klare mål.

Lina forteller videre at det muligens kunne vært en annerledes opplevelse å megle i deres hjembyer, men at de liker en utfordring.

– Oslo er ingen enkel by å starte opp i, det er mange om beinet. Men så lenge du leverer kvalitet og møter kundenes forventninger, har du et godt utgangspunkt. Det er som sagt et aktivt marked i Oslo, det omsettes mange boliger – noe som gir oss et godt vekstpotensial. Da er det også godt å ha en solid merkevare som EIE i ryggen.

Lina og Anine har et godt samspill, noe de også bruker på jobb.

– Vi liker å jobbe som et team, for da kan vi motivere hverandre og utvikle oss sammen forklarer Anine. I en bransje som stadig utvikler seg er det viktig at vi ligger i forkant.

– Det er lite vi gjør for oss selv, for vi opplever en god respons på å jobbe sammen. Vi drar på kundemøter sammen, holder visning sammen og er to hele veien i salgsprosessen.

– På denne måten får vi alltid kvalitetssikret hverandre, som igjen sørger for at kundene våre får den kvaliteten de fortjener og skal kunne forvente. Det hjelper når det kommer til det å være gode rådgivere, for både selger og kjøper. Som to merker vi at vi får mer tid til å faktisk være til stede i prosessen, slik at vi alltid ligger i forkant, poengterer Lina.

Ønsker du å ta en boligprat med Lina eller Anine? Ta gjerne kontakt dersom du ønsker tilbud på salg eller en gratis, uforpliktende verdivurdering.

Lina Møretrø
eiendomsmeglerfullmektig
tlf: 995 98 399
epost: LM@eie.no

Anine M. Aagesen
eiendomsmeglerfullmektig
tlf: 468 49 097
epost: ama@eie.no

Interessert i boliger i Oslo vest?

Her finner du alle boligene fra Eie Røa, Eie Skøyen og Eie Ullern

Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88

Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...