ANNONSE
Annonse

Føler seg uthengt: – Det er ikke på Elveli

IKKE ELVELI: Alle tilfellene med russebråk i Sørkedalen har ingenting med Elveli å gjøre opplyser Kåre Kristoffersen. Foto: Vidar Bakken

I forbindelse med alle om russeslagsmålene i Sørkedalen er det Elveli som dukker opp i mediene. Det er ikke drifter fornøyd med.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2018 kl 11:50

ANNONSE
Annonse

SØRKEDALEN: Kåre Kristoffersen som driver Elveli gård og som også har utleie av selskapslokaler, er ikke fornøyd med at Elveli til stadighet kommer frem i mediene i forbindelse de stadige slagsmålene mellom russ i Sørkedalen.

Ved Åmot bro

- Mange forbinder russearrangementer med Elveli, i og med at jeg gjennom årene har leid ut lokaler til russen. Jeg har ikke hatt et eneste russearrangement i år. I mediene kommer det stadig frem at russen slåss ved Elveli. Det er ikke tilfelle. Slagsmålene har foregått på den store parkeringsplassen ved Åmot bro hvor russebussene møtes, som er en del av Løvenskiolds eiendom og som Oslo kommune disponerer, sier Kåre Kristoffersen, som har vært opptatt med å ferdigstille et museum med bygdetun på sitt område.

Les også:

– Vi ser ungdomsfester som er rene fylleslag

Rektor og foreldre advarer mot ny ungdomsfest

Kritikk

Tidligere har ungdomsfester på Elveli fått kritikk av både politi og foreldre på bakgrunn av manglende kontroll langt fra allfarvei, hvor også rusfrie arrangementer har utviklet seg til fylleslag. Kristoffersen mener at dette er blitt overdrevet og at enkelthendelser overskygger det faktum at det er god kontroll på uteleiearrangementene.

-Det er heller ikke slik at jeg ikke leier ut til russen lenger. Lokalene vil bli leid ut så fremt russen har en avtale med politiet og kan dokumentere at de har et organisert vakthold med voksne personer til stede, sier Kristoffersen.

Les også:

Russ måtte ha legehjelp etter nye slagsmål

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse