ANNONSE
Annonse
Akersposten

Flere hundre grøsset i høstkulda

Gradestokken vippet rundt 0-punktet da filmen «De dødes tjern» rullet over storskjermen på det som normalt er en parkeringsplass utenfor lille CC Vest. En moderne versjon av den norske filmklassikeren fra 1958 hadde sin urpremiere – iscenesatt av Mustad Eiendom i anledning 30-årsjubileet til CC Vest.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Og folk kjente sin besøkelsestid – de møtte opp i et imponerende antall i høstkulda. Cirka 430 besøkende totalt, som fikk hilse på både regissør og skuespillere før man ble tatt inn i grøsseropplevelsen på lerretet, som gjorde at man nok kjente mindre på den kjølige høstkvelden.

Fra foodtruck kunne man også kjøpe hamburger, øl og glühwein – og popcorn selvsagt, ingen kino uten det.

Det ble faktisk en magisk kveld i høstmørket med bålpanner som lyste opp, lyseffekter i området og pyntet med halloween-effekter. «De dødes tjern» kan man vel også si fungerte som en treffsikker opptakt til dagens halloween.

Mustad og CC Vest har gjennomført en aktiv markering av 30 år som kjøpesenter på Lilleaker, og gårsdagens arrangement toppet det hele. Det kan vel også tolkes som noe av det eierne ser som det fremtidige kjøpesenter – nemlig opplevelser, i tillegg til handel.

Og en opplevelse? Ja, det ble det!