Akersposten

Flere hundre grøsset i høstkulda

Gradestokken vippet rundt 0-punktet da filmen «De dødes tjern» rullet over storskjermen på det som normalt er en parkeringsplass utenfor lille CC Vest. En moderne versjon av den norske filmklassikeren fra 1958 hadde sin urpremiere – iscenesatt av Mustad Eiendom i anledning 30-årsjubileet til CC Vest.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

LILLEAKER: Og folk kjente sin besøkelsestid – de møtte opp i et imponerende antall i høstkulda. Cirka 430 besøkende totalt, som fikk hilse på både regissør og skuespillere før man ble tatt inn i grøsseropplevelsen på lerretet, som gjorde at man nok kjente mindre på den kjølige høstkvelden.

Fra foodtruck kunne man også kjøpe hamburger, øl og glühwein – og popcorn selvsagt, ingen kino uten det.

Det ble faktisk en magisk kveld i høstmørket med bålpanner som lyste opp, lyseffekter i området og pyntet med halloween-effekter. «De dødes tjern» kan man vel også si fungerte som en treffsikker opptakt til dagens halloween.

Mustad og CC Vest har gjennomført en aktiv markering av 30 år som kjøpesenter på Lilleaker, og gårsdagens arrangement toppet det hele. Det kan vel også tolkes som noe av det eierne ser som det fremtidige kjøpesenter – nemlig opplevelser, i tillegg til handel.

Og en opplevelse? Ja, det ble det!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...