Akersposten

Flere holder åpent – i en eller annen form

Det er mulig å bli servert noen steder, men med begrensninger på grunn av korona-epidemien.

Påsken står for døren og det betyr normalt en svært stille tid. «Alle» er vanligvis på hytta på fjellet, i skogen eller ved sjøen, eller i syden. Eller andre steder enn hjemme. I år er alle hjemme. Og det betyr at vi faktisk får – paradoksalt nok i disse tider, et litt mer åpent lokalsamfunn.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2020 kl 11:35

OSLO VEST: Kaktus i Lilleakerveien har holdt stengt siden 18. mars. Innehaver Hasan Kocakulak sier til Akersposten at restauranten aldri har vært helt stengt i 14 dager gjennom alle de 22 årene de har holdt på.

– Det er en fortvilet situasjon, men vi har dessverre ikke noe valg. Men nå ønsker vi å gi våre gjester et tilbud om å bestille mat hos oss som take away. Mange vil kanskje sette pris på å slippe å lage middagen hver eneste dag – og gjøre en avveksling med å kjøpe en middag hos, sier Hasan.

– Vi vil holde åpen for take away fra og med mandag og gjennom hele påsken. Åpningstiden vil være fra kl. 16 - 19 , sier Hasan som henviser til facebook-siden ”Kaktus Mat- og Vinhus” for å se menyen – eller bare ringe ”Kaktus” for info og bestilling.

Åpen sushi

Kaktus er ikke eneste påsketilbud. Også Niwa Sushi på CC Vest er åpen gjennom påsken, og det samme er «Grønn» på Lilleaker Torg.

Innehaver Heidi Venemyr sier til Akersposten at de holder åpent for å gi et tilbud til alle som er hjemme. Hun sier at de har holdt åpent hele tiden så langt, og at dette er noe som både faste og tilfeldige gjester setter stor pris på.

– Vi har hatt bra besøk, sier hun.

Påskeåpent på Schlägergården

Linda Liebeck på Schlägergården Kafé melder at der er det åpent onsdag til søndag fra kl. 12 – og også gjennom hele påsken.

Redusert, men åpnet, på toppen

Øverst på Frognerseteren troner Frognerseteren Restaurant, og der er det også servering, om enn noe redusert. Restauranten Finstua er stengt, men Kafé Seterstua, som også har uteservering, holder åpent fra kl. 12 til 18 alle dager.

Åpent på Skøyen

De fleste serveringsstedene i Karenslyst allé på Skøyen holder også åpent gjennom påsken, innenfor restriksjonene som er gitt.

Noen holder stengt

Blant kjente og kjære serveringssteder som inntil videre holder stengt, er Miso Café på Røa og Bakkekroen på Smestad.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...