Akersposten
Annonse: Eie Ullern, Eie Røa og Eie Skøyen

Flere går på visning

Boligprisene i Oslo steg med 2,7 % i januar. For 2017 sank boligprisene totalt sett med 9,4 % fra prisnivået i 2016. De siste 5 år har boligprisene steget med 35,1%.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2018 kl 10:44

«Svakeste tall for Oslo sammenlignet med landet for øvrig med prisnedgang på 9,4%. Gjennomsnittlig tid for å få omsatt boliger i Oslo er på 41 dager.» i henhold til Eiendom Norges boligprisstatistikk.

I skrivende stund
er det cirka 94 boliger til salgs i Bydel Ullern. Henholdsvis fordelt på 11 eneboliger, 4 rekkehusboliger, 67 leiligheter og 12 tomannsboliger.

I Bydel Vestre Aker er det 140 boliger til salgs. Henholdsvis fordelt på 37 eneboliger, 6 rekkehusboliger, 79 leiligheter og 18 tomannsboliger.

Hva betyr dette for deg som vurderer å kjøpe bolig nå? Det er høyere aktivitet i boligmarkedet enn det har vært på flere måneder. Vi merker at det er flere på visningene nå og at kjøperne fremdeles i selektive når det gjelder hvilke boliger de ønsker å by på. Vi håper at det veldig tunge markedet vi opplevde i 2017 er i ferd med å friskmelde seg, slik at vi kommer nærmere et velfungerende boligmarked igjen. Dermed oppleves det ikke som fullt så stressende for kjøpere og selgere som ønsker å bytte bolig.

Vi opplever også flere henvendelser fra potensielle boligselgere så vi forventer at våren kan bli hyggelig for deg som ønsker å kjøpe bolig – og som venter på at det skal komme ut interessante nyheter.

Vi i In-Vest eiendomsmegling (eie Røa, eie Ullern, eie Skøyen) er stolte av at vi har henholdsvis 35 % og 33 % markedsandel i Bydel Ullern og Bydel Vestre Aker.

Velg deg en eiendomsmegler som er erfaren med et marked som går saktere og er mer preget av forhandlingsprosessen mellom kjøper og selger. Ikke velg den billigste megleren! Velg den megleren du mener kan gjøre den beste jobben.

Eiendomsmegling handler om store verdier. Sannsynligvis den største verdien du har. Jeg kjenner ingen som ville valgt den billigste advokaten i en viktig rettsak, og da blir det helt merkelig at ved den største økonomiske transaksjonen man gjør skal det være billig før kvalitet.

Det er forskjell på eiendomsmeglere. Sjekk referanser! Stol på magefølelsen! Velg den eiendomsmegleren som er villig til å stå på for deg – og som er like motivert om prosessen skulle dra ut i tid! Hva du betaler for meglertjenestene er ikke like viktig som hvilken pris din eiendomsmegler bidrar til at du oppnår for din bolig. Er eiendomsmegleren 20.000,- dyrere enn andre? Og prisen på din bolig ender 200.000,- over hva du ville fått uten den ekstra motivasjonen din eiendomsmegler har – hva er dyrt da?

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen:

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Ellen Maxine Onsum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Daglig leder In-Vest Eiendomsmegling AS, Eie Ullern, Eie Røa, Eie Skøyen

Ellen Maxine Onsum

Her finner du boligene Eie har for salg i vårt nærområde nå

Stress og lite nattesøvn? Velg riktig megler!

Derfor bør Siv lette på boligbremsen

Eie: Nå synker boligprisene i vest

Eie: Slik påvirkes vi av et tregere boligmarked

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...