ANNONSE
Annonse
Akersposten

Fire tatt mistenkt for to ran – seks tatt for butikktyveri

Politiet har ordnet opp to steder i Oslo vest på kort tid torsdag kveld, butikktyveri på Skøyen og ran av ungdommer på Vinderen. Illustrasjonsfoto

To ungdommer ble ranet på Vinderen torsdag kveld. Fire er pågrepet, to av dem bar kniv. Litt tidligere på kvelden ble seks personer tatt for butikktyveri på Skøyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VINDEREN/SKØYEN: «Holmenveien. Vi har kontroll på 4 personer vi mistenker har ranet to personer. Det ble funnet kniv på to av de mistenkte. Samtlige kjøres arrest og vi oppretter anmeldelse.»

Det skrev politiet på Twitter like etter klokken 19 torsdag.

Til Akersposten opplyser politiet at to ungdommer mellom 15 og 17 år ble ranet av fire personer. Litt senere ble fire personer stoppet av politiet mistenkt for å stå bak ranet.

– Ranet skjedde like ved Vinderen Kebab, og ranerne løp i retning Smestad. De skal ha truet de to ungdommene verbalt, sier operasjonsleder. – Ranerne er i samme aldersgruppe som ofrene, og det er funnet kniv på to av de mistenkte.

Operasjonsleder opplyser også at beskrivelsen stemmer med de fire anholdte.

Stjal fra sportsbutikk

Litt tidligere på kvelden meldte politiet at flere personer er tatt for tyverier fra en sportsbutikk på Skøyen.

«#Karenslyst allé. Vi har anholdt flere personer som vi mistenker har stjålet fra Anton Sport. De er anholdt på Skøyen togstasjon.»

Det skrev politiet, og til Akersposten opplyser operasjonsleder at det er snakk om seks personer som er tatt for tyveri, blant av noen bager.