Akersposten

Fire tatt mistenkt for to ran – seks tatt for butikktyveri

Politiet har ordnet opp to steder i Oslo vest på kort tid torsdag kveld, butikktyveri på Skøyen og ran av ungdommer på Vinderen. Illustrasjonsfoto

To ungdommer ble ranet på Vinderen torsdag kveld. Fire er pågrepet, to av dem bar kniv. Litt tidligere på kvelden ble seks personer tatt for butikktyveri på Skøyen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

VINDEREN/SKØYEN: «Holmenveien. Vi har kontroll på 4 personer vi mistenker har ranet to personer. Det ble funnet kniv på to av de mistenkte. Samtlige kjøres arrest og vi oppretter anmeldelse.»

Det skrev politiet på Twitter like etter klokken 19 torsdag.

Til Akersposten opplyser politiet at to ungdommer mellom 15 og 17 år ble ranet av fire personer. Litt senere ble fire personer stoppet av politiet mistenkt for å stå bak ranet.

– Ranet skjedde like ved Vinderen Kebab, og ranerne løp i retning Smestad. De skal ha truet de to ungdommene verbalt, sier operasjonsleder. – Ranerne er i samme aldersgruppe som ofrene, og det er funnet kniv på to av de mistenkte.

Operasjonsleder opplyser også at beskrivelsen stemmer med de fire anholdte.

Stjal fra sportsbutikk

Litt tidligere på kvelden meldte politiet at flere personer er tatt for tyverier fra en sportsbutikk på Skøyen.

«#Karenslyst allé. Vi har anholdt flere personer som vi mistenker har stjålet fra Anton Sport. De er anholdt på Skøyen togstasjon.»

Det skrev politiet, og til Akersposten opplyser operasjonsleder at det er snakk om seks personer som er tatt for tyveri, blant av noen bager.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...