Akersposten

– Fint for både barn og voksen med et miljøskifte – og lek og moro!

Styrer Anne Grete Davidsen i Åpen barnehage på Ullern. Foto: Siri Dobloug

Har du barn som ikke har fått barnehageplass? Ta en tur innom Åpen barnehage da vel!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2019 kl 15:32

HOFF: Åpen barnehage i Bydel Ullern har eksistert siden 1996, og er et tilbud for barn i bydelen som ikke har et annet pedagogisk tilbud. Barnehagen ligger i Hoff Terrasse 20, rett ved Hoff trikkestasjon. Her finnes leker og utstyr som i en vanlig barnehage, det er sangstund på faste tider. Det er ikke nødvendig å melde seg på, her er det bare å møte opp!

Barnet må ha følge med en voksen, og det koster 50 kroner per gang. Tilbudet er gratis for minoritetsspråklige.

Styrer Anne Grete Davidsen i Åpen barnehage på Ullern forteller at det i snitt er 15 barn innom hver gang barnehagen holder åpent, og i løpet av ett år er det rundt 200 forskjellige barn som kommer innom.

– Det betyr vel bare at tilbudet er bra, og at foreldre gjerne vil ta med seg barnet hit. Åpen barnehage retter seg mot foreldre som er hjemme med barn som kanskje ikke har fått barnehageplass enda, og som trenger et pedagogisk tilbud.

Fakta

Åpen barnehage Ullern:

Adresse: Hoff Terrasse 20
Åpningstider: Tirsdag, torsdag og fredag 09.00-14.30
Sangstund kl. 10.30 og kl. 13.00 hver gang
Krever ingen påmelding, bare kom!
Tilbudet koster 50 kr per gang, men er gratis for minoritetsspråklige barn. Det går fint an å betale med Vipps.

– Stort sett så er det barn mellom 8 måneder til rundt 2 år som kommer hit, enten med mammaen eller pappaen. I det siste er det flere pappaer som har vært innom.

– Det er fint for både barn og voksen med et miljøskifte – og ikke minst lek og moro med andre barn, sier Anne Grete.

Aktiviteter

Barnet kan delta på sangstund, leke med lekene – og være med på eventuelle formingsaktiviteter som tilbys denne dagen. Det er gratis kaffe og te for voksne, og mulighet for å varme mat til barnet. Bydelens fysioterapeut kommer også innom ca. hver 14. dag, hvilket er fint for foreldre som ellers må avtale tid på Helsestasjonen for et møte med fysioterapeuten. Kalenderen ligger på Bydel Ullerns nettsider under Oslo kommune, og der står det alle dager fysioterapeuten er tilstede.

Andre arrangement

– Vi har en åpen dag i september hvert år, med for eksempel ute-teater, ansiktsmaling og cafe. Lions Lilleaker sponser denne forestillingen hvert år. Da er alt gratis, bortsett fra cafeen, forteller Anne Grete som minner om at neste teaterkveld er 4. desember. Invitasjon med påmelding kommer.

Foto: Siri Dobloug

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...