ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Fint for både barn og voksen med et miljøskifte – og lek og moro!

Styrer Anne Grete Davidsen i Åpen barnehage på Ullern. Foto: Siri Dobloug

Har du barn som ikke har fått barnehageplass? Ta en tur innom Åpen barnehage da vel!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2019 kl 15:32

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOFF: Åpen barnehage i Bydel Ullern har eksistert siden 1996, og er et tilbud for barn i bydelen som ikke har et annet pedagogisk tilbud. Barnehagen ligger i Hoff Terrasse 20, rett ved Hoff trikkestasjon. Her finnes leker og utstyr som i en vanlig barnehage, det er sangstund på faste tider. Det er ikke nødvendig å melde seg på, her er det bare å møte opp!

Barnet må ha følge med en voksen, og det koster 50 kroner per gang. Tilbudet er gratis for minoritetsspråklige.

Styrer Anne Grete Davidsen i Åpen barnehage på Ullern forteller at det i snitt er 15 barn innom hver gang barnehagen holder åpent, og i løpet av ett år er det rundt 200 forskjellige barn som kommer innom.

– Det betyr vel bare at tilbudet er bra, og at foreldre gjerne vil ta med seg barnet hit. Åpen barnehage retter seg mot foreldre som er hjemme med barn som kanskje ikke har fått barnehageplass enda, og som trenger et pedagogisk tilbud.

Fakta

Åpen barnehage Ullern:

Adresse: Hoff Terrasse 20
Åpningstider: Tirsdag, torsdag og fredag 09.00-14.30
Sangstund kl. 10.30 og kl. 13.00 hver gang
Krever ingen påmelding, bare kom!
Tilbudet koster 50 kr per gang, men er gratis for minoritetsspråklige barn. Det går fint an å betale med Vipps.

– Stort sett så er det barn mellom 8 måneder til rundt 2 år som kommer hit, enten med mammaen eller pappaen. I det siste er det flere pappaer som har vært innom.

– Det er fint for både barn og voksen med et miljøskifte – og ikke minst lek og moro med andre barn, sier Anne Grete.

Aktiviteter

Barnet kan delta på sangstund, leke med lekene – og være med på eventuelle formingsaktiviteter som tilbys denne dagen. Det er gratis kaffe og te for voksne, og mulighet for å varme mat til barnet. Bydelens fysioterapeut kommer også innom ca. hver 14. dag, hvilket er fint for foreldre som ellers må avtale tid på Helsestasjonen for et møte med fysioterapeuten. Kalenderen ligger på Bydel Ullerns nettsider under Oslo kommune, og der står det alle dager fysioterapeuten er tilstede.

Andre arrangement

– Vi har en åpen dag i september hvert år, med for eksempel ute-teater, ansiktsmaling og cafe. Lions Lilleaker sponser denne forestillingen hvert år. Da er alt gratis, bortsett fra cafeen, forteller Anne Grete som minner om at neste teaterkveld er 4. desember. Invitasjon med påmelding kommer.

Foto: Siri Dobloug