ANNONSE
Annonse

Fikk hakeslepp da hun hentet barn og bil

BLE SJOKKERT: Dette var synet som møtte småbarnsmoren på Blindern da hun skulle hente gutten sin i barnehagen. Foto: Privat

Småbarnsmoren fra Oslo vest skulle bare hente poden i barnehagen på Blindern, men opplevde å få taket på familiebilen nedlesset med skitt og lort.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2017 kl 08:46

ANNONSE
Annonse

BLINDERN: – Jeg så bilen stå parkert med en haug av løv, småstein, sand og grus oppå taket, sier den sjokkerte og oppgitte mammaen dagen etter opptrinnet på Blindern.

Hvem som har vist den totale mangelen på folkeskikk, vet hun ikke. Derimot mistenker kvinnen noen i nabolaget for demonstrativt å ha vist sin misnøye med hennes parkering.

– For å få dette på biltaket, må det ha blitt brukt en kost. Da må det ha blitt feiet et sted i forkant, sier hun.

Parkerte ved Blindern stasjon

Mammaen forteller hun er avhengig av bilen for å få logistikken til å gå opp, når det gjelder levering og henting av barn i barnehagen. Derfor er det ikke uvanlig at hun parkerer i enden av snuplassen ved Blindern stasjon.

Men det kan ha skapt irritasjon, skal vi tro småbarnsmoren.

– Det er i nærheten til garasjer som kanskje gjør det litt kronglete å komme ut, og jeg gjorde det nok litt trangere å kjøre ut for privatpersoner. Det er imidlertid ikke noe problem, sånn jeg ser det. Jeg står fullt lovlig, men har full forståelse for at man skulle ønske det ikke sto en bil der, sier hun – og tilføyer at det her er vesentlig mer plass enn andre steder oppover i den samme gaten.

– Hva vil du si til vedkommende som står bak?

– Jeg synes det er leit at man riper opp en bil og gjør det her. Spesielt overfor en mor som skal i barnehagen for å hente barn, og som må rydde opp i dette. Det er lite respektabelt, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

BILDEDOKUMENTASJON: - Her er beviset på at jeg hadde parkert lovlig, sier kvinnen - og viser til skiltet i bakgrunnen. Foto: Privat

- Hvilke skader fikk du på bilen?

- Det er utvilsomt blitt riper i lakken, og det ligger småstein i «railsene» på taket. Det er fortsatt gode spor, på tross av at bilen er en 12 år gammel Volvo, sier Anne som ikke kommer til å foreta seg noe mer i lys av hendelen.

LES OGSÅ: «Startet med to tomme hender og skarve 150 millioner kroner»

LES OGSÅ: «Vet egentlig folk hvor vanskelig livet kan være som rikmann?»

LES OGSÅ: «Pappa kjørte meg til skolen i Audi'en, sykt flaut. Audi'en liksom»

LES OGSÅ: Vraket de franske alper og finanslivet i London for et liv med hunder

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse