Akersposten

Feiret nytt bygg i barnehagen

Skøyen er i stor utvikling, og derfor må vi støtte opp under barnehageutbygging, sa byrådssekretær Kristian Takvam Kindt. Torsdag ble det nye bygget i Askeveien barnehage feiret.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2020 kl 13:31

SKØYEN: Askeveien barnehage er i utgangspunktet et eldre, staselig boligbygg omgjort til barnehage. Det nye barnehagebygget er plassert i forlengelsen av den gamle barnehagen, på nedsiden.

Barnehagen har tre baser og er kompakt. En del av samlingsrommet og kjøkkenet har dobbel takhøyde slik at rommene oppleves som generøse og romslige.

Torsdag ettermiddag var det offisiell markering av det nye bygget i Askeveien barnehage.

– Vi er opptatt av å bygge barnehager der folk bor, og Askeveien barnehage er et godt eksempel på nettopp det. Det er bra for barna, foreldrene og miljøet. Da slipper man å reise så langt. Skøyen er i stor utvikling, og derfor må vi støtte opp under barnehageutbygging, sa byrådssekretær Kristian Takvam Kindt.

– Jeg vil rette en stor takk til alle som har bidratt til å bygge dette nye og flotte tilbygget. Og en spesiell takk til alle barnehageansatte som passer så godt på barna våre. Tusen takk, sa han.

Bydelsutvalgsleder Carl Oscar Pedersen var på plass for andre gang i en barnehage i bydelen. Sist mandag var det nemlig Harbitz aktivitetsbarnehage på Hoff som ble offisielt åpnet. I Askeveien understreket Pedersen også hvor viktig det er at barnehagene er der folk bor.

– Det er sunt og bra for miljøet, sa Pedersen.

– Dette er en barnehage med mange fine løsninger. Blant annet god takhøyde, og mange store vinduer som gir mye lys inn. Og så er det mye treverk. Veggene inne er laget av tre, og lekeapparatene ute er laget av tre. Belegget ute er av kork, som igjen kommer fra barken. Barnehagen har til og med fått et diplom fordi det lages strøm på taket! Vi i Omsorgsbygg vil takke for godt samarbeid med alle involverte parter, sa utbyggingsdirektør i Omsorgsbygg, Leif Tore Hanssen.

LES OGSÅ: Bli med inn i den nye barnehagen på Hoff

Askeveien barnehage på Skøyen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...