ANNONSE
Annonse

– Farlig, særlig for skolebarna

GÅR DETTE?: Skolebarna må vurdere sterkt om det er trygt å passere nå. Foto: Privat

Nede ved Gulleråsen stasjon oppstår farlige situasjoner, hvor barn og voksne blir tvunget ut i trafikken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2016 kl 10:38

ANNONSE
Annonse

GULLERÅSEN: – Dette er et stort problem. Det er veldig trafikkfarlig. Barna i området blir redde for å gå på skolen, sier Geir Hågen Karlsen, som har to barn i skolepliktig alder.

Gir fullstendig f...

I Gulleråsveien, like ved stasjonen, er det byggeaktivitet med kranbiler, lastebiler og privatbiler tilhørende arbeiderne på byggeplassen, som skaper full forvirring i den trange gaten. Byggegjerdet ligger helt ute i veibanen, slik at barna blir tvunget ut i veien foran en uoversiktlig sving.

SER DU OSS?: Bilistene i området må være oppmerksomme på at barna må gå i veibanen. Foto: Privat


– Sementbiler, kranbiler og diverse lastebiler sperrer og rygger i dette området, uten at noen tar ansvar for å dirigere trafikken. De gir fullstendig f... Dette rammer ikke bare barna, men også eldre og foreldre med barnevogn, som det heller ikke er plass til, sier Karlsen som sitter som vara for Frp i Stortinget og er styremedlem i Oslo Frp.

Les også: Skal ikke være skummelt å gå eller sykle til skolen

I flere timer

Selv om det ikke er parkering forbudt i veien, mener han at det lange løpet med parkerte biler mot svingen sammen med byggegjerdet, hele tiden skaper farlige og trange situasjoner.

– Jeg har også sett lastebiler som står på fortauet i flere timer og tvinger gående ut i veibanen. Som sagt, de gir totalt f... Nå blir det også mørkere for hver dag og hva skjer når det blir isete og glatt. Her går biler sidelengs nedover når det er som verst. Nå håper jeg noen tar tak i dette, sier en opprørt far.

Akersposten har etter intervjuet tatt kontakt med Bymiljøetaten og vist bilder fra området. Bymiljøetaten har gitt tilbakemelding om at de vil reise opp og rydde opp i forholdene.

Bildene i saken er tatt over tre forskjellige dager.

Les også: Vil beskytte barna på skolevei

ANNONSE
Annonse