Akersposten

– Et løft for klubben og laget

Røa Dynamite styrker staben

Erik Olsson (t.v) ser frem til å gå løs på oppgavene i ny jobb som markeds- og mediasjef i Røa Fotball Elite, altså Røas fotballag i Toppserien. Til høyre: Daglig leder Tom Inge Egedahl. Foto: Fredrik Eckhoff

Han er fotballgal og sterk i troen på at Røa Dynamite Girls har et uforløst potensiale.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2018 kl 09:14

RØABANEN: Med midler fra Toppfotball Kvinner og den økte satsingen på Toppserien, har Røa Fotball Elite nå ansatt en markeds- og mediasjef, Erik Olsson (24).

– I den nye satsingen på Toppserien er det et krav at vi ansetter markeds- og mediasjef, sier daglig leder Tom Inge Egedahl.

Han er glad for å kunne utvide administrasjon, som nå består av de to og spillerutvikler Fredrik Sæland i fulltidsstillinger, i tillegg til det sportslige apparatet rundt laget.

Bedre kommunikasjon og oppfølging

– Erik vil følge opp samarbeidspartnere bedre og mer profesjonelt enn det vi har hatt mulighet til tidligere. Han vil også kunne skaffe flere samarbeidspartnere, og målet er å jobbe for å bli mer synlige i nærmiljet. Vi vil at Røa-folk skal bli bedre kjent med laget og spillerne, sier Egedahl.

Når alt kommer til alt, er målet naturligvis å øke interessen for Røa Dynamite Girls og få flere til å gå på kamp.

– Potensiale

– Kommunikasjonen utad er viktig, vi skal bli generelt mer synlige, sier den nye markeds- og mediasjefen Erik Olsson, som beskriver seg selv som en 24-åring fra Asker som er fotballgal og som har studert politikk i både Wales og Nederland.

Nå går han inn i jobben på Røabanen med stor iver og en tro på at Røa Dynamite Girls har et uforløst potensiale.

– Det som trigger meg mest, er potensiale klubben og laget har. Røa er en klubb med mye historie, og å kunne være med å løfte klubben, det interesserer meg veldig. Det er en stor og tøff utfordring, og jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med Tom Inge, sier Olsson.

De to er klare på at forsterkningen i staben kommer til å gi et løft for klubben og laget.

– Det kommer til å bli en ny hverdag, ikke minst for våre samarbeidspartnere, sier Egedahl.

PS! Etter ni serierunder (Røa har imidlertid kun spilt åtte kamper) ligger Røa på 6. plass i Toppserien med 10 poeng. Lørdag 16. juni klokken 15 er neste kamp, borte mot Vålerenga.

LES OGSÅ: "Værsågod, sitt!"

Her kan det bli ulovlig å parkere

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...