Akersposten

«Et grønnere og mer medmenneskelig Vestre Aker»

Terje Bjøro, MDG.

Ja til beboerparkering, ja til vern av randsonen rundt Mærradalsbekken og Lysakerelven, ja til åpning av bekken i Hovseterdalen og ja til Voksenenga!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2019 kl 13:31

Efter at mitt gamle parti Venstre gikk inn i regjering med Fpr, et parti som bare de siste dager har vist forakt for svake grupper og mennesker i nød, tok jeg valget og meldte meg ut, og har siden vært partipolitisk uavhengig medlem og gruppeleder i Vestre Aker bydelsutvalg.

I bydelsvalget nå står jeg opp for Miljøpartiet De Grønne (MDG).

Vi har betydelige utfordringer i bydelen, det meste må ordnes i harmonisk fellesskap (det er vi gode på), men en stemme til MDG vil være en god aksje for å sikre et grønnere og mer menneskevennlig Vestre Aker.

MDG har vært og vil være klinkende klare på at beboerparkering er nødvendig. Biler fra andre distrikter skal ikke få blokkere småveiene på Holmen, Frøen, Ris og Vinderen og gjøre barns skolevei utrygg.

MDG har ønsket og gått inn for fartsbegrensning f eks i Stasjonsveien som er en sentral skolevei mellom Persbråten/Huseby og Slemdal.

MDG vil kun fortette i asfalterte område og næringsarealer. Vi vil bevare verneverdige bygninger, f eks Gamle Røa. Vi vil ikke rive store villaer, heller seksjonere, og vi vil styrke småhusplanen.

MDG er for gjenbruk og vil fremme etablering av «bruktikker» og bytteringer.

MDG vil verne randsonen rundt Mærradalsbekken og Lysakerelven, og vi er glad for vedtatt åpning av bekken i Hovseterdalen.

MDG er en garantist for grøntarealer, nærrekreasjonsområder og livslunger.

MDG har Voksenenga som hjertesak og vil prioritere parsellhaver og samlingsplass her for bydelens befolkning. Tenk for en oase for barnehaver, skoler, eldre etc etc

MDG er for lekbasert grunnskole med gratis skolemåltid.

MDG er opptatt av å etablere faste team for flere pasientgrupper i hjemmebaserte tjenester. Vi er garantister for seniorsentre og innflydelse fra Seniorrådet.

MDG er klinkende klar på at sykehusdekningen skal være forsvarlig og vil ha full utredning av Ullevålstomten.

MDG vil ha et medmenneskelig samfunn i økologisk balanse. Vi tenker lokalt og handler både lokalt i Vestre Aker og globalt.

Terje Bjøro (MDG)
nestleder i bydelsutvalget, Vestre Aker

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...