Akersposten

«Et fortau vil forhindre mange farlige situasjoner»

Det er bedre å ta ned noen trær enn at ett menneske blir skadet, skriver Mikkel (11).

Det er bedre å ta ned noen trær enn at ett menneske blir skadet, skriver Mikkel (11).

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2021 kl 09:35

Myntfunnveien ved Ullern idrettsanlegg er veldig trafikkert, både av harde og myke trafikanter.

Det er viktig å lage fortau i Myntfunnveien fordi folk kan skade seg når de går opp eller ned bakken som er i den ene enden av veien. Det er mange biler, og de bruker hele veibredden når de møtes, og dette er spesielt dumt for barn fordi det kan være vanskelig for dem å holde seg på riktig side av veien.

Det er viktig for voksne også fordi de må passe på barna sine, men det er ikke alltid de kan ha full oversikt. De kan bli redde for at det skal skje noe med barnet. Det er ofte det er mange som går her når det er tidlig på morgenen eller sent på ettermiddagen.

Mange folk benytter veien til og fra fotballbanen, idrettshallen, T banen, barnehagen og skolen, og da kan det bli farlige situasjoner når bilene kommer.

Det er litt dumt å fjerne for mye skog også, men det er bedre å ta ned noen trær enn at ett menneske blir skadet.

Det er spesielt farlig å gå der om vinteren for da kan biler skli bakover og miste kontrollen, og det er dumt fordi da kan de treffe ett barn eller en voksen. For de som ikke kan være så raske i bevegelsene kan også være farlig.

I bunnen av bakken er det en barnehage og en gangvei inn til idrettsanlegget på hver sin side av veien, og det er mange biler og fotgjengere som bruker disse.

Jeg mener at et fortau vil forhindre mange farlige situasjoner.

Mikkel Krafft Sande, 11 år

Myntfunnveien.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...