Akersposten

– Er det lurt med joggesko på rød løper?

TV-veteran Einar Lunde er klar for Ullern kultursenter.

Det er NRK-veteran Einar Lunde som stiller spørsmålet. Onsdag 6. september blir han å høre på Ullern kultursenter kokken 12.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

LILLEAKER: – Du har trolig mangt å berette fra dine mange år i NRK, blant annet som korrespondent i Afrika?

– Ja, blant annet et ellevilt møte med Gro Harlem Brundtland og Zimbabwes diktator Robert Mugabe. I tillegg til en kliss naken stortingspolitiker på et direktørkontor i Afrika, sier Lunde.

Onsdag presenterer han en motivasjons- og inspirasjonsforestilling. Den har han kalt «Bli med på dagsrevyoppdrag».

Gi aldri opp

Tilhørerne får bli med Dagsrevyens tidligere ankermann og Afrika-korrespondent på TV-oppdrag - til og med til en krigssone.

– Det høres alvorlig ut.

– Ja, men det hele utvikler seg - for ikke å snakke om innvikler seg - aldeles vanvittig dramatisk og humoristisk.

Fra første stund oppstår det hindre som synes komplett uoverkommelige. Midt oppi all galskapen berører forestillingen verdier som motivasjon, inspirasjon, kreativitet, ha fokus, nettverksbygging, og aldri, aldri gi opp selv om livet står på spill. Og kanskje, og bare kanskje - kan det komme en bonus helt til slutt. Den som overlever underveis – får svaret. Dette er like sprøtt som tittelen – helt ellevilt.

MandagsSTOPPEN

Før Einar Lunde slipper til onsdag, er det på mandag åpent møte i MandagsSTOPPEN.

– Temaet er vern for eldre, sier kulturleder Carina Dybdahl. - Det er fagkonsulent Sissel Barkenæs fra Helseetaten som kommer og skal snakke om vold i nære relasjoner.

Dette er et åpent møte med gratis adgang. Klokken 12 blir det først en faglig innledning etterfulgt av en diskusjon og meningsutveksling.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...