Akersposten

Enkel vinneroppskrift har gjort Ullern til en seiersmaskin

SOLID FORM: Rasmus Sørensen Løvseth ble matchvinner for Ullern mot Ørn Horten på Lystlunden forrige helg. Lørdag venter et annet formlag på CC Vest Arena, når Kvik Halden gjester Oslo vest. Foto: Ullern Fotball

Hovedtrener Ole Johan Aas’ gutter sto med nedrykksgjørme over knærne. Så ble motgang brukt som motivasjon – og vips var hvittrøyene ett av 3.divisjons sterkeste lag!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2017 kl 17:48

ULLERN: - Jeg slapper fortsatt ikke av, selv om jeg sover bedre om nettene med tanke på topp 10. Kunsten for vår del har vært å ta hver kamp for seg. Planlegge, gjennomføre, evaluere. Så enkelt og konkret som mulig. Deretter ny match. Samme prosess. Forstå alvoret, men samtidig ikke å fokusere på det, forklarer Ole Johan Aas.

Den ambisiøse Ullern-treneren ser i hvert fall ut til å ha landet trygt på CC Vest Arena, etter forrige helgs heroiske 1-0-seier over Ørn Horten i vestfoldingenes normalt seiersvante lekegrind.

Triumfen gjorde at oslolaget tok ytterligere skritt vekk fra spill i divisjonen under neste sesong.

- Det var en veldig imponerende laginnsats som gjorde at vi var det første laget siden Kvik Halden i serieåpningen til å slå Ørn Horten på Lystlunden. Vi klarte å sitte igjen med seieren etter 90 minutter, og det kom fortrinnsvis via beinhardt arbeid, og en fantastisk lagmoral, sier Aas – og påminner at selv eliteserielagene Sandefjord (tapte) og Vålerenga (vant etter ekstraomganger) har slitt i årets NM-kamper på gresset i Vestfold.
¨

Motgang er blitt til medgang

I skrivende stund er Ullern midt på tabellen i sin tredjedivisjonsavdeling. 17 av 26 kamper er spilt, og fire poeng skiller nå hovedtrener Ole Johans gutter fra direkte nedrykk.

- Alle kan være gode i medgang, men i motgang må man vise hva man er bygd av, og være villig til å sette frem kassa og løpe enda noen flere meter for å få ting til å snu, sier Aas.

Han passer på i den sammenheng for å gi klubbens ferske fjes også noe av æren for snuoperasjonen.

- Vi spritet opp gruppa med noen nye gutter som tilførte masse energi, og vips begynte ballen å rulle vår vei. Men slapper vi av nå, ruller den fort motsatt vei igjen. Derfor skal vi ikke slappe av, men vi kan slippe ned skuldrene litt, og det tror jeg er en fin ting. Vi skal jobbe beinhardt hver dag for å bli bedre, for det kan og skal vi virkelig bli, sier han.

- Er det bittert å ha våknet til livs langt ute i sesongen?

- Jeg gråter ikke over at vi våknet sent til livs, men ser heller positivt på at ting har snudd, og er fortsatt voldsomt på jakt etter knapper å trykke på som gjør at vi blir enda bedre utover høsten.

Saken fortsetter under bildet.

HAR FUNNET VINNERFORMELEN: Ullerns assistenttrener Alexander Bendiksen (i blått) og hovedtrener Ole Johan Aas (i hvitt) har omsider fått det til å svinge av vestkantlaget denne sesongen. Foto: Ullern Fotball


- Ny kamp mot Kvik Halden lørdag. Hva er de beste grunnene til å komme og se Ullern?

- Vi er et ungt lag med mange lokale spillere som ønsker å spille fin fotball. Det i seg selv håper og tror jeg er veldig severdig. Det kommer til å bli en fartsfylt kamp mellom to av avdelingens formlag. Kvik har vunnet åtte av sine siste ti, vi har vunnet fem av våre siste syv. Jeg tror på en tett og jevn match som vil avgjøres av marginer. Så skal vi gjøre alt vi kan for at de nevnte marginene tipper vår vei, avslutter en glad og optimistisk Ullern-trener.

Kampstart Ullern-Kvik Halden er lørdag kl.14 på CC Vest Arena.

Her kan du se hvor Ullern ligger på tabellen! (Ekstern lenke)

LES OGSÅ: Offensiv hovedtrener: - Flere spillere gjør det verdt å ta turen til Ullernbanen!

LES OGSÅ: 2 100 treningstimer, 600 individuelle økter, 170 en til en-samtaler

LES OGSÅ: Ullern 2-spiller kastet bensin på bålet for utskjelt regel

LES OGSÅ: Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...