Akersposten

– Eneste man trenger å gjøre, er å melde seg på!

Roger Bjørn Haugen, Røas daglige leder, her fra en tidligere utgave av Mærradalen Opp. Arkivfoto

– Her kommer man til dekket bord, sier daglig leder i Røa IL, Roger Bjørn Haugen, som minner om at onsdagens Akersposten Mærradalen Opp er åpen for alle.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.05.2019 kl 13:53

RØA/MÆRRADALEN: – Vi ønsker at Akersposten Mærradalen Opp blir et årlig samlingspunkt der vi som bor i bydelene Vestre Aker og Ullern kan treffes og ha gode opplevelser på et helt uformelt idrettsarrangement, sier styreleder Kathrine Godager i Røa IL.
Røas daglige leder Roger Bjørn Haugen legger til: – Løpet passer for familier og venner – fra de minste til de eldste – som har lyst til å gjøre noe kult sammen uten de store forberedelsene. Her kommer dere til «dekket bord». Det eneste man trenger å gjøre er å melde seg på! sier daglig leder Roger Bjørn Haugen.

LES OGSÅ: Drømmer om å knuse deltakerrekorden

Og det neste er naturligvis å ta seg opp den rundt fem kilometer lange løypa som løpes som en påhengsstafett. Det betyr at laget består av fire deltakere, og den som liker å løpe lengst, løper helt fra start til mål, mens lagets andre medlemmer kobles på underveis opp gjennom løypa som går gjennom hele Mærradalen og helt opp til den store parkeringsplassen ved Bogstadvannet.

Nytt av året er at det også er en individuell klasse.

– Her kan du løpe og den lengste distansen på fem kilometer alene, og få en fin treningsøkt eller en skikkelig konkurranse mot andre individuelle løpere, sier Kathrine Godager.

– Stiller du i individuell klasse i år, kan du bruke dette som grunnlag for treninger og forbedringer på denne distansen i årene som kommer, sier Roger Bjørn Haugen.

Klubbsekretær Cecilie Steensen i Røa IL minner om at grilling i målområdet, altså ved badeplassen ved Bogstadvannet, er blitt en tradisjon. – Her er du også velkommen, sier hun. Drikke og grillpølser kan kjøpes på stedet.

Akersposten Mærradalen Opp onsdag 22. mai – åpent løp for alle!

Les mer om løpet her

LES OGSÅ: Drømmer om å knuse deltakerrekorden

Om Akersposten Mærradalen Opp

Påmelding:

Gå inn på www.roail.no. Finn «Akersposten Mærradalen Opp 2019» under AKTIVITETER i det høyre feltet, og trykk på overskriften. Legg inn data for påmelding.

Før løpet:

Røa ILs arrangører er tilstede i Hovseterdalen, rett ved Huseby skole, fra senest kl 17:00 Her får dere utlevert startnumre.

30 minutter før start blir løperne guidet til startstedene sine.

Det er mulig å få transportert sekker og lignende fra oppmøtestedet i Hoveseterdalen til målområdet.

Løypa:

Løpet arrangeres i den flotte naturen oppover Mærradalen. Starten er like ved Radiumhospitalet. Den første på laget løper opp dalen til man nærmer seg Sørkedalsveien. Løper nummer to henger seg på løper nummer én, og sammen løper disse under Sørkedalsveien og videre opp Hovseterdalen. Like nedenfor Voksen kirke henger den tredje løperen seg på, og gruppen beveger seg inn på stien gjennom skogen og opp mot Bogstad camping. Når de tre første på laget passerer under Ankerveien, kobler siste påheng seg på rett bak campingplassen. Derfra løper de fire i laget samlet til Badeplassen ved Bogstad. De individuelle deltakerne løper den samme strekningen og løypa som den som løper lengst i firemannslagene.

Klasser:

Vi har 3 klasser: «Familie», «Åpen» og «Individuell»

Etter løpet:

Premiering skjer på Badeplassen, så snart alle er kommet i mål og resultatene er klare.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...