Akersposten
Annonse: Bydel Vestre Aker

Endret åpningstid ved NAV Vestre Aker

NAV Vestre Aker har nye åpningstider fra 6. februar 2017.

NAV Vestre Aker vil prøve ut en ordning med åpningstid fra 11.00-15.00 i publikumsmottaket i en periode på seks måneder fra og med 6. februar 2017.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2017 kl 12:07

Publikumsmottaket ved NAV Vestre Aker vil fra og med 6. februar holdes åpent fra 11.00-15.00, som er den tiden det er flest besøkende ved NAV-kontoret. I den resterende åpningstiden vil det gjennomføres planlagte brukersamtaler som er avtalt på forhånd.

Vi mener at vi med denne endringen av åpningstiden i publikumsmottaket vil oppnå mer tid til planlagt oppfølging av brukerne av NAV-kontoret og dermed øke både tilgjengeligheten og kvaliteten i tjenestetilbudet vårt til innbyggerne i bydel Vestre Aker.

Vårt mål er å få flere ut i arbeid og aktivitet. Vi erfarer at økt hyppighet og bedre planlagt oppfølging gir mulighet til bedre dialog med bruker, slik at vi i samarbeid utnytter NAVs virkemidler bedre.

Endret åpningstid vil øke tilgjengeligheten, bedre kvaliteten og spisse oppfølgingen for de som har et utvidet behov for hjelp fra NAV. Tiden før åpningstid vil vi blant annet bruke til planlagte timeavtaler, hjemmebesøk og flere møter ute hos arbeidsgiverne.

Slik kontakter du oss:

I tillegg til oppmøte i åpningstiden kl. 11.00-15.00 har du som bruker NAV-kontoret som før mulighet til å henvende deg elektronisk via «Ditt NAV» eller per post. Oslo kommunes kontaktsenter og NAV kontaktsenter er åpne for telefonhenvendelser og setter over til tilgjengelige veiledere ved behov.

Oslo kommune: tlf, 21 80 21 80

NAV kontaktsenter: tlf, 55 55 33 33

Mer informasjon fra Bydel Vestre Aker

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...