Akersposten
Annonse: Coop Mega Røa

Butikksjef Tor Åge. Foto: Ann Kristin Engebakken/Inkognito

Endelig er Røa helt Mega!

Coop Mega har åpnet på det nybygde Røa Torg. Du som er genuint opptatt av god mat kan bare glede deg over fersk fisk og kjøtt, et fargerikt utvalg av frukt og grønt og mye lokalmat og -drikke.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.11.2020 kl 17:09

Coop Mega er kjent for å være gode på ferskvarer, og i den nye butikken på Røa kommer det til å bugne.

– Jeg gleder meg sånn til å jobbe med fantastiske råvarer, sier Liz Connie som er ferskvaresjef og fiskeansvarlig.

I fiskedisken hennes blir du møtt av den fristende lukten av nystekte fiskekaker som er laget fra bunnen av i butikken.

Liz Connie, ferskvaresjef og fiskeansvarlig. Foto: Ann Kristin Engebakken/Inkognito

– Man kan ha verdens største sortiment, men det er viktigere at man er kompromissløs på kvalitet. I butikken får vi også varer fra flere små og lokale produsenter som lager det lille ekstra som vi har lyst til å få frem i butikken. Det betyr at du får ting hos oss som du ikke får andre steder.

Det betyr blant annet en spesiallaget Røa-pølse fra den lille pølsevarefabrikken Metervare på Sinsen.

– Jeg hadde en idé om å få laget en egen lokal pølse. Jeg luftet det for Liz Connie, og hun fikk det på plass i løpet av rekordtid. Det er skikkelig stas, sier Tor Åge som er butikksjef i den splitter nye butikken.

– Det er en veldig god og smakfull urtepølse med parmesan, og du får den bare her hos oss.

Mørt og saftig kjøtt

I kjøttdisken finner du også alle stykningsdeler av lam, svin og storfe, og Espen som både er kokk og kjøttansvarlig har fått det modningsskapet som han har ønsket seg.

– Kjøtt som ikke er så mørt i utgangspunktet får henge godt og lenge. Da får det en fin marmorering med fett og struktur som gir dybde og kompleksitet i smaken. Og det er så mørt at du kan legge det rett på grillen eller i pannen.

Stikker du innom delikatessedisken for å finne noe ekstra godt, møter du Christoffer med et smil om munnen og en pin med smilefjes på den blå jakken. Etter bare halvannen måned på jobb for Coop Mega ble han premiert for ekstra god kundebehandling.

Espen, kokk og kjøttansvarlig. Foto: Ann Kristin Engebakken/Inkognito

– Du må ha en lidenskap for det du driver med, og som kunde skal du føle deg litt unik når du kommer til oss. Jeg har åtte års erfaring innen ferskvare og har jobbet litt som kokk, så jeg kan en del om matlaging og om kvalitet. Jeg tipser gjerne om gode middagsvarianter, og jeg liker tilbehør med en tvist, lover Christoffer.

Tor Åge er ekstra stolt over de ansatte som er håndplukket til den nye butikken.

– Vi har mye fagkunnskap som trekker opp den totale handleopplevelsen for deg som kunde. Hos oss kan du stille spørsmål og få gode svar. Kokkene våre og de som jobber i ferskvaredisken elsker å bli utfordret, så hvis du er klar for å prøve noe nytt kan du virkelig utvide matgleden din.

Tor Åge er som de andre lidenskapelig opptatt av mat og gleden av å samles til et godt måltid.

– Jeg har en kongstanke, og det er at vi skal formidle og spre matglede gjennom kvalitet, godt utvalg og en service som gjør at du føler deg sett og ivaretatt. Velkommen til oss!

Christoffer, delikatesseansvarlig og butikkslakter. Foto: Ann Kristin Engebakken/Inkognito

Tekst: Inkognito

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...