Akersposten
Annonse: Coop Mega Røa

Butikksjef Tor Åge. Foto: Ann Kristin Engebakken/Inkognito

Endelig er Røa helt Mega!

Coop Mega har åpnet på det nybygde Røa Torg. Du som er genuint opptatt av god mat kan bare glede deg over fersk fisk og kjøtt, et fargerikt utvalg av frukt og grønt og mye lokalmat og -drikke.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.11.2020 kl 17:09

Coop Mega er kjent for å være gode på ferskvarer, og i den nye butikken på Røa kommer det til å bugne.

– Jeg gleder meg sånn til å jobbe med fantastiske råvarer, sier Liz Connie som er ferskvaresjef og fiskeansvarlig.

I fiskedisken hennes blir du møtt av den fristende lukten av nystekte fiskekaker som er laget fra bunnen av i butikken.

Liz Connie, ferskvaresjef og fiskeansvarlig. Foto: Ann Kristin Engebakken/Inkognito

– Man kan ha verdens største sortiment, men det er viktigere at man er kompromissløs på kvalitet. I butikken får vi også varer fra flere små og lokale produsenter som lager det lille ekstra som vi har lyst til å få frem i butikken. Det betyr at du får ting hos oss som du ikke får andre steder.

Det betyr blant annet en spesiallaget Røa-pølse fra den lille pølsevarefabrikken Metervare på Sinsen.

– Jeg hadde en idé om å få laget en egen lokal pølse. Jeg luftet det for Liz Connie, og hun fikk det på plass i løpet av rekordtid. Det er skikkelig stas, sier Tor Åge som er butikksjef i den splitter nye butikken.

– Det er en veldig god og smakfull urtepølse med parmesan, og du får den bare her hos oss.

Mørt og saftig kjøtt

I kjøttdisken finner du også alle stykningsdeler av lam, svin og storfe, og Espen som både er kokk og kjøttansvarlig har fått det modningsskapet som han har ønsket seg.

– Kjøtt som ikke er så mørt i utgangspunktet får henge godt og lenge. Da får det en fin marmorering med fett og struktur som gir dybde og kompleksitet i smaken. Og det er så mørt at du kan legge det rett på grillen eller i pannen.

Stikker du innom delikatessedisken for å finne noe ekstra godt, møter du Christoffer med et smil om munnen og en pin med smilefjes på den blå jakken. Etter bare halvannen måned på jobb for Coop Mega ble han premiert for ekstra god kundebehandling.

Espen, kokk og kjøttansvarlig. Foto: Ann Kristin Engebakken/Inkognito

– Du må ha en lidenskap for det du driver med, og som kunde skal du føle deg litt unik når du kommer til oss. Jeg har åtte års erfaring innen ferskvare og har jobbet litt som kokk, så jeg kan en del om matlaging og om kvalitet. Jeg tipser gjerne om gode middagsvarianter, og jeg liker tilbehør med en tvist, lover Christoffer.

Tor Åge er ekstra stolt over de ansatte som er håndplukket til den nye butikken.

– Vi har mye fagkunnskap som trekker opp den totale handleopplevelsen for deg som kunde. Hos oss kan du stille spørsmål og få gode svar. Kokkene våre og de som jobber i ferskvaredisken elsker å bli utfordret, så hvis du er klar for å prøve noe nytt kan du virkelig utvide matgleden din.

Tor Åge er som de andre lidenskapelig opptatt av mat og gleden av å samles til et godt måltid.

– Jeg har en kongstanke, og det er at vi skal formidle og spre matglede gjennom kvalitet, godt utvalg og en service som gjør at du føler deg sett og ivaretatt. Velkommen til oss!

Christoffer, delikatesseansvarlig og butikkslakter. Foto: Ann Kristin Engebakken/Inkognito

Tekst: Inkognito