Akersposten
Annonse: CC Vest

Endelig kunne senterleder Celine R. Waldjac og markedssjef Heidi J. Larsen rulle ut den røde løperen og ønske kundene velkommen tilbake.

Endelig åpent på CC Vest igjen!

Majoriteten av CC Vest sine butikker har måttet holde stengt i 102 dager. Torsdag 6. mai kan de endelig åpne dørene igjen og med dette ønske sine trofaste kunder velkommen tilbake på senteret.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2021 kl 16:50

– Dette har vi ventet på, sier senterleder Celine Waldjac. Samtidig er hun tydelige på at det nå er viktig at kundene unngår de mest hektiske periodene. – Bruk hele åpningstiden og fortsett med å handle for hverandre.

Til tross for strenge smitteverntiltak på senteret måtte store deler av CC Vest sine butikker stenge på kort varsel, grunnet restriksjoner fra kommunen.

På dette tidspunktet var det få som kunne ha spådd at senteret måtte holde stengt i tre og en halv måned. Etter pressekonferansen onsdag formiddag, kan CC Vest endelig åpne dørene igjen torsdag den 6. mai. 2021.

– Vi gleder oss til å ønske alle våre kunder hjertelig velkommen tilbake på senteret. Sammen med våre dyktige medarbeidere skal vi fortsette vårt arbeid i å skape en trygg og hyggelig handel for alle våre kunder, sier senterleder Celine Waldjac.

En trygg handel

På CC Vest fortsetter tiltakene som skal skape en trygg handel for kundene og en trygg arbeidsplass for medarbeiderne på senteret.

– Vi har helt siden pandemiens start jobbet proaktivt med strenge smitteverntiltak på senteret, i tett dialog med bydelsoverlegen. Dette vil vi fortsette med så lenge det er nødvendig, informerer, informerer Waldjac.

Se alle tiltakene her.

I tillegg til tiltakene som allerede er igangsatt er CC Vest også i dialog med et av senteres leverandører for kundetelling.

– Denne tjenesten ønsker vi også å få opp på våre nettsider. På den måten kan våre kunder planlegge tidspunkt for sin handletur utfra både historikk og levende kundetall, forteller Waldjac.

Takk til kundene våre

I en tøff tid har CC Vest vært helt avhengig av sine lokale og trofaste kunder.

– Da senteret måtte stenge hev vi oss rundt for å bistå de pålagt stengte butikkene, ved å legge til rette for nye handelsmønstre. Gjennom å systematisere og kommunisere butikkenes «ring/mail/klikk & hent» tilbud, kunne store deler av de stengte butikkene likevel tilby sine lojale kunder en trygg handel og hente varene sine på CC Vest. Denne tjenesten var det flere som benyttet seg av og responsen viste seg å være positiv, forteller Waldjac.

– På vegne av hele CC Vest ønsker jeg å rette en stor takk til alle våre trofaste og lojale kunder, avslutter Waldjac.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...