Akersposten

«Enda flere områder splittet av avgifter»

Lars Petter Solås (Frp).

«Da bystyret før sommeren 2017 skulle stemme over økning av prisene i bomringen, advarte FrP mot de usosiale konsekvensene av det.»

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2018 kl 09:21

Fredag uttalte Høyres Carl Oscar Pedersen til Akersposten at han har stor sympati med barnefamiliene som blir rammet av de 53 nye bomstasjonene som kommer neste år. Han mente også at grensen for bompengebelastningen var passert. Det er jeg og FrP enige i, men det er neppe hans eget parti. Utplasseringen av de nye bommene og prisøkningen stemte nemlig Høyre for. Det er derfor gledelig å se at en som stemte for dette i bystyret nå har snudd.

Da bystyret før sommeren 2017 skulle stemme over økning av prisene i bomringen, advarte FrP mot de usosiale konsekvensene av det. Vi visste at en prisøkning ville gå hardest utover barnefamilier og vanlige folk som har behov for bilen i hverdagen. Hverken Høyre eller noen av de andre partiene var enige med FrP.

De 53 nye bomstasjonene vil gjøre at enda flere Oslo-folk må betale bompenger, og gjøre at enda flere områder blir splittet av avgifter. Vi i FrP var eneste parti som advarte mot det de nye bommene vil ha å si for lokalmiljøene rundt i byen. Også her stod vi uten støtte fra Høyre da FrP stemte mot de nye bomstasjonene.

Carl Oscars bompenge-bekymring er et tydelig eksempel på hvorfor det er viktig å stemme FrP neste høst. Et sterkt FrP betyr en viktig alliert for bilistene på borgerlig side. Et sterkt FrP er det eneste som vil gjøre det mulig å redusere bompengetrykket i Oslo. Med et sterkt FrP ser jeg frem til at Carl Oscar og andre i Høyre som er enige med oss vil støtte forslagene våre.

Lars Petter Solås
Oslo FrP

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...