Akersposten

En vinter som gir selvtillit før seriestart

Kirvil Schau Odden, Kristine Leine (kaptein) og Maria Hiim. Foto: Guro Bell Pedersen

Et par dager før seriestart kan Røa oppsummere en vinter som gir selvtillit.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2019 kl 17:07

RØA: Etter sist helgs generalprøve mot Lyn er fasiten syv seiere av ni mulige i vinterens treningskamper. Mot Toppserie-motstand står Røa Dynamite Girls igjen med tre seiere, mot Fart, Stabæk og Lyn, ett uavgjortresultat (Arna-Bjørnar) og ett tap (Kolbotn). Målforskjellen er på 6-2. Samlet målforskjell i vinter er 32-9.

Dette skriver Røa Dynamite Girls på sine nettsider.

Til tross for manglende scoring før helt på tampen av helgens kamp mot serie- og byrival Lyn var det flere ting som tydet på at Røa kan glede seg til bortekampen mot Sandviken førstkommende lørdag, som er serieåpningen.

– For selv om det ikke var helt optimalt, tok man en viktig seier før det virkelig gjelder. Det gir mengder med selvtillit og tro på egne ferdigheter og muligheter for kommende sesong, ifølge keeper og visekaptein Kirvil Odden Sundsfjord. – Vi styrte mesteparten av kampen, men slet med å få ordentlige gjennombrudd og manglet ordentlig trøkk og vilje i boks for å få mål. Men så satt den heldigvis til slutt. Veldig viktig med seier i generalprøven inn mot serieåpning mot Sandviken.

Seier og ingen baklengs gleder visekapteinen. Odden Sundsfjord er ikke bekymret over at scoringen ikke kom på et tidligere tidspunkt og at det gikk litt trått til tider.

– Absolutt ikke. Vi har trent mye og godt i det siste, så det er litt naturlig egentlig. Vi tar en viktig seier mot et lag som forsvarer seg godt og som kan gjøre det bra i år. Det er gledelig. Nå skal vi gira om å kline til i Bergen til helgen, understreker keeperen.

Røa åpner lørdag 23. mars mot Sandviken på bortebane. Første hjemmekamp er lørdag 30. mars klokken 15 mot Trondheims Ørn på Røabanen.

Fakta

Målscorere vinteren 2019

8 – Ina Skaug
7 – Synne Kinden Jensen
5 – Ragne Hagen Svastuen
4 – Rebecka Holum
3 – Julie Støstad
2 – Kristine Leine
1 – Vilde Fjelldal, Justine Vanhaevermaet, Marita Holmen Iversen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...